Vinca Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tak jsem tu nikde nenarazil na tema "film" tak doufam, ze nedelam spatne , kdyz zakladam nove téma. Vcera jsem cetl v casopise o filmu KATYNĚ který režíseroval Andrej Wajda - je to polský film, jak soveti SSSR zavrazdily přes 20 000 polských dustojníků behem II.světový války.Hrozne se mí líbí filmy II.svetový války, ta historie, technika , uniformy nebo ta taktika, jak kdo uvazoval, planoval a druha strana treba o tom vedela atd. Nemá te ten film nekdo? Jinak muzu nabidnout filmy: Sedá zóna, Marinák,Krvavá volba, Hlasy nevinnosti, Krest ohnem, Poslední výsadek, Údoli stinu, Prvni po bohu, Za nepratelskou linii, Nejdelsi den, Zelezny kriz, Apokalypsa Jsou to vsechno valecny filmy, sice nektere uz byli aj v televizi nebo byli v kine, ale porad jsou. Taky mam videokazety o Hitlerovy, nebo cesky film SOKOLOVO I,II - je to tocene v Rusku a hraji tam cesti herci ato nemluvim o filmech, ktere tata taha z Blesku Najde se tu esce fanda válecne historie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Mám rád skoro všechny žánry, ale musí to být zkrátka dobrá podívaná...válečné filmy se mi taky líbí, asik nejvíc Údolí stínů, Schindlerův seznam (to je fakt mazec), Zachraňte vojína Rayena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Mám rád skoro všechny žánry, ale musí to být zkrátka dobrá podívaná...válečné filmy se mi taky líbí, asik nejvíc Údolí stínů, Schindlerův seznam (to je fakt mazec), Zachraňte vojína Rayena.... Nebyl ten Schindlerův seznam uz v TV? Se me to uz tak plete,ze nevim, co jsem videl a nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tak to nevím jestli to bylo v TV, já to měl na DVD...možná to by to bylo moc drsné na TV...Ale taková byla skutečnost, takže i celkem poučný film... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tak to nevím jestli to bylo v TV, já to měl na DVD...možná to by to bylo moc drsné na TV...Ale taková byla skutečnost, takže i celkem poučný film... tak ten sem asi taky nevidel a tu Katyni asi nemas co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 tak ten sem asi taky nevidel a tu Katyni asi nemas co? Nemám, jak budu ve škole, tak se mrknu, jestli to nanajdu...rychlostí 10MB/s by to bylo hnedka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 A nějaké info o filmech je na www.csfd.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Ten seznam uz byl v TV. Minuly rok. Ja zeru hlavne komedie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Ten seznam uz byl v TV. Minuly rok. Ja zeru hlavne komedie. jj, komedie, to taky můžu...hlavně, kde hraje Ben Stiller nebo Owen Wilson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 No nevidet Schindleruv seznam a mit rad valecne filmy tak to je hodne velike MINUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 No nevidet Schindleruv seznam a mit rad valecne filmy tak to je hodne velike MINUS tech filmu se toci tolik,ze clovek nestiha ani reagovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 tak ja tu Katyn mam,ale jeste nevidel ( a mam pocit ze to nebude,to co jsem cekal. Mam i Dablova dilna,take jeste neskuknute....nejak nestiham a neni nalada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tyhle filmy taky nejsou spatny: Hamburger Hill Ceta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tyhle filmy taky nejsou spatny:Hamburger Hill Ceta Četu mám doma, na to bych málem zapomněl taky pecka film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tyhle filmy taky nejsou spatny:Hamburger Hill Ceta Klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 nevlastnite nekdo nejaky seznam filmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Jinak ja osobne uz filmy jedu v HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Jinak ja osobne uz filmy jedu v HD Was is das HD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Was is das HD? High Definition Blu-Ray nebo HD-DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tyhle filmy taky nejsou spatny:Hamburger Hill Ceta a jeste jsou dost dobry Na zapadni fronte klid Das Boot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Co poviete na ROMING ? Podla mna podareny film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Co poviete na ROMING ? Podla mna podareny film. jako celkem povedený filmík...hlavně Bolek bez něho by to bylo o ničem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 kluciii,katynu uz mam a chci se na podivat, ale jak se vkladaji titulky do windows media player? priznam se, ze co vlastnim pocitac od 9 tridy tak porad na to nemuzu prijit a pry to jde, tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 podla mna najlepsi film bol The Punisher (KAT) videl som ho uz hadam 50x ale pustim si ho zas a zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 kluciii,katynu uz mam a chci se na podivat, ale jak se vkladaji titulky do windows media player? priznam se, ze co vlastnim pocitac od 9 tridy tak porad na to nemuzu prijit a pry to jde, tak nevim. myslím, že titulky musí mít shodná název jako film, a pak když si dáš fil na celou obrazovku, tak zvolíš v nabídce po stisknutí pravého tlačítka myši texty písní a titulky a dáš zapnuto...ale být tebou, tak rozhodně přehrávám filmy v jiném přehrávači...např. PowerDVD nebo BSplayer (ve vistě má ale problémy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.