Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem tu nikde nenarazil na tema "film" tak doufam, ze nedelam spatne , kdyz zakladam nove téma. ;) Vcera jsem cetl v casopise o filmu KATYNĚ který režíseroval Andrej Wajda - je to polský film, jak soveti SSSR zavrazdily přes 20 000 polských dustojníků behem II.světový války.Hrozne se mí líbí filmy II.svetový války, ta historie, technika , uniformy nebo ta taktika, jak kdo uvazoval, planoval a druha strana treba o tom vedela atd. Nemá te ten film nekdo?

Jinak muzu nabidnout filmy: Sedá zóna, Marinák,Krvavá volba, Hlasy nevinnosti, Krest ohnem, Poslední výsadek, Údoli stinu, Prvni po bohu, Za nepratelskou linii, Nejdelsi den, Zelezny kriz, Apokalypsa

Jsou to vsechno valecny filmy, sice nektere uz byli aj v televizi nebo byli v kine, ale porad jsou. Taky mam videokazety o Hitlerovy, nebo cesky film SOKOLOVO I,II - je to tocene v Rusku a hraji tam cesti herci ato nemluvim o filmech, ktere tata taha z Blesku ;) Najde se tu esce fanda válecne historie? :palec2:

Mám rád skoro všechny žánry, ale musí to být zkrátka dobrá podívaná...válečné filmy se mi taky líbí, asik nejvíc Údolí stínů, Schindlerův seznam (to je fakt mazec), Zachraňte vojína Rayena.... :kol-51:

• Autor
Mám rád skoro všechny žánry, ale musí to být zkrátka dobrá podívaná...válečné filmy se mi taky líbí, asik nejvíc Údolí stínů, Schindlerův seznam (to je fakt mazec), Zachraňte vojína Rayena.... :kol-51:

Nebyl ten Schindlerův seznam uz v TV? Se me to uz tak plete,ze nevim, co jsem videl a nevidel :)

Tak to nevím jestli to bylo v TV, já to měl na DVD...možná to by to bylo moc drsné na TV...Ale taková byla skutečnost, takže i celkem poučný film...

• Autor
Tak to nevím jestli to bylo v TV, já to měl na DVD...možná to by to bylo moc drsné na TV...Ale taková byla skutečnost, takže i celkem poučný film...

tak ten sem asi taky nevidel a tu Katyni asi nemas co?

tak ten sem asi taky nevidel a tu Katyni asi nemas co?

Nemám, jak budu ve škole, tak se mrknu, jestli to nanajdu...rychlostí 10MB/s by to bylo hnedka :p

A nějaké info o filmech je na www.csfd.cz

Ten seznam uz byl v TV. Minuly rok. Ja zeru hlavne komedie.

Ten seznam uz byl v TV. Minuly rok. Ja zeru hlavne komedie.

jj, komedie, to taky můžu...hlavně, kde hraje Ben Stiller nebo Owen Wilson :smich:

No nevidet Schindleruv seznam a mit rad valecne filmy tak to je hodne velike MINUS ;)

• Autor
No nevidet Schindleruv seznam a mit rad valecne filmy tak to je hodne velike MINUS ;)

lol tech filmu se toci tolik,ze clovek nestiha ani reagovat ;)

tak ja tu Katyn mam,ale jeste nevidel :o( a mam pocit ze to nebude,to co jsem cekal. Mam i Dablova dilna,take jeste neskuknute....nejak nestiham a neni nalada.

Tyhle filmy taky nejsou spatny:

Hamburger Hill

Ceta

Četu mám doma, na to bych málem zapomněl :) taky pecka film

• Autor

nevlastnite nekdo nejaky seznam filmu? :D

Jinak ja osobne uz filmy jedu v HD ;)

• Autor
Jinak ja osobne uz filmy jedu v HD ;)

Was is das HD? :p

Was is das HD? :p

High Definition ;) Blu-Ray nebo HD-DVD ;)

Co poviete na ROMING ? Podla mna podareny film. :D

Co poviete na ROMING ? Podla mna podareny film. :D

jako celkem povedený filmík...hlavně Bolek :D bez něho by to bylo o ničem...

• Autor

kluciii,katynu uz mam a chci se na podivat, ale jak se vkladaji titulky do windows media player? priznam se, ze co vlastnim pocitac od 9 tridy tak porad na to nemuzu prijit a pry to jde, tak nevim. :feve:

podla mna najlepsi film bol The Punisher (KAT) :palec2: videl som ho uz hadam 50x ale pustim si ho zas a zas

kluciii,katynu uz mam a chci se na podivat, ale jak se vkladaji titulky do windows media player? priznam se, ze co vlastnim pocitac od 9 tridy tak porad na to nemuzu prijit a pry to jde, tak nevim. :feve:

myslím, že titulky musí mít shodná název jako film, a pak když si dáš fil na celou obrazovku, tak zvolíš v nabídce po stisknutí pravého tlačítka myši texty písní a titulky a dáš zapnuto...ale být tebou, tak rozhodně přehrávám filmy v jiném přehrávači...např. PowerDVD nebo BSplayer (ve vistě má ale problémy)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.