Jack_lib Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Video Zajímalo by mě, zda je hudba dělaná přímo k tomuto promo videu, nebo se dá někde sehnat - jedním slovem paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 VideoZajímalo by mě, zda je hudba dělaná přímo k tomuto promo videu, nebo se dá někde sehnat - jedním slovem paráda. Já si myslim že to je dělané přímo pro tu reklamu.Jinak masakr! Líbi se mi ještě vic,než Audi A5.To si koupil nedávno Jiří Korn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Já si myslim že to je dělané přímo pro tu reklamu.Jinak masakr! Líbi se mi ještě vic,než Audi A5.To si koupil nedávno Jiří Korn. No to je ale hodne blbe prirovnani, kdyz za cenu toho Maserati si koupim tu A5ku 3x ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Já si myslim že to je dělané přímo pro tu reklamu.Jinak masakr! Líbi se mi ještě vic,než Audi A5.To si koupil nedávno Jiří Korn. Jirka si koupil Maserati Quattroporte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 A takhle to jezdí.... motor.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Tomu řikám lahodnej zvuk...fakt pěknej poslech!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No to je ale hodne blbe prirovnani, kdyz za cenu toho Maserati si koupim tu A5ku 3x ! 3x??? kam na to chodiš? Ted jsme se o tom bavili a Maseratti koupiš okolo 3 mega a dobře vybavená A5 tě vyjde okolo 1,4 mega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 fakt parádní reklama... a hudba bude určo dělaná přímo pro reklamu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 3x??? kam na to chodiš? Ted jsme se o tom bavili a Maseratti koupiš okolo 3 mega a dobře vybavená A5 tě vyjde okolo 1,4 mega. No koukal sem se na ceny v US, kde to maserati pride na $120.000 a A5 $38.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Peeecka auto...Korn se teda má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Video pěkné, ale ten zvuk ten je parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.