Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Video

Zajímalo by mě, zda je hudba dělaná přímo k tomuto promo videu, nebo se dá někde sehnat - jedním slovem paráda.

Já si myslim že to je dělané přímo pro tu reklamu.Jinak masakr! Líbi se mi ještě vic,než Audi A5.To si koupil nedávno Jiří Korn.

Vloženo
Já si myslim že to je dělané přímo pro tu reklamu.Jinak masakr! Líbi se mi ještě vic,než Audi A5.To si koupil nedávno Jiří Korn.

No to je ale hodne blbe prirovnani, kdyz za cenu toho Maserati si koupim tu A5ku 3x !

Vloženo

Jirka si koupil Maserati Quattroporte.

Vloženo
No to je ale hodne blbe prirovnani, kdyz za cenu toho Maserati si koupim tu A5ku 3x !

3x??? kam na to chodiš? Ted jsme se o tom bavili a Maseratti koupiš okolo 3 mega a dobře vybavená A5 tě vyjde okolo 1,4 mega.

Vloženo
3x??? kam na to chodiš? Ted jsme se o tom bavili a Maseratti koupiš okolo 3 mega a dobře vybavená A5 tě vyjde okolo 1,4 mega.

No koukal sem se na ceny v US, kde to maserati pride na $120.000 a A5 $38.000 ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...