Johanson Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Hoj all Jak to vypadá s učastí Škodováků na auto shov ve Vyškově ? koná se 25-27.4 ve VYŠKOVĚ NA LETIŠTI. Budu se těšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Pro mě je to domácí sraz, já určitě jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) 25-27.4 ve VYŠKOVĚ NA LETIŠTI. Mám to kůsek - tak tedy proč ne Editováno: 23. Březen 2008, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 není to tak daleko. pokud bude čas tak se ukážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 (editace) Za týden je to tu, kdo se ještě ze škodováků ukáže? Program:http://motor-party.tuning-sport.cz/ Editováno: 19. Duben 2008, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Pokud bude hezky a bude cas taky dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Pokud bude hezky a bude cas taky dorazim asi tak, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 asi tak, nejspise taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Jsem to úplně opoměl, že to je už příští týden...no měl jsem to v plánu tam jet, takže asi uvidím příští pátek, dle počasí a programu na víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Snad se tam nějak najdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Je to blizko cas si udelem snad nebudu nemocen . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Jóó, Vyškov?? Taky se tam objevím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Jóó, Vyškov?? Taky se tam objevím! Budu se těšit -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Hoši, tak mě to nevyjde...škoda. Tak pokud někdo pojedete do Vysokýho Mýta, tak se určitě uvidíme tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 V sobotu musím na 90% do práce, ale nějak si to zařídím, skončím v 10, mám to pak z hokny tak 300m Pojedu to tam omrknout už v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Kopřivnice nám s počasim nevyšla tak doufám že to ted ve Vyškově vyjde a já dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Tak,prave se oblikam a vyjiozdim na srazek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Tak jsem se právě vrátili z Vyškova, musím říct, že počasí úplně bomba! Pořadatelé ale pravá opak: jooo vybrat za dva lidi plus auto 4 kila, to by jim šlo, ale poté aby to za něco stálo, to už je horší. Lidí ale bylo požehnaně, aut taky, i když myslím, že ještě hodně lidí se teprve chystá na vstup do sezóny. Mě překvapila dvojková Fabie, viděl jsem poprvé sníženou s pořádnými koly a myslím, že prokoukla, i když si myslím i tak je to pořád dost úzká "koza". Ale dávám i přesto A tak s vědomím, že tenhle srázek už asi těžko někdy navštívím, přidávám alespoň nějakou tu fotečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 (editace) Byl jsem tam taky, počasí perfektní, vstupné vysoké 1+1+Auto za 4OO,- Kč pěkně se na nás napakovali ! M. Editováno: 26. Duben 2008, autor: Mi-rek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Počasí super, mraky lidí a aut, dlouhá kolona od Vyškova, ale příjezd z druhé strany byl bez čekání, prostě povedený byl jak pátek tak i sobota Pár foteček: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Hoj Vyškov povedenej.Byl sem tam od pátku tak vleznýho moc nelituju.(Ohňostroj -stryptýz-lesby show-discotéka)Nenudil sem se Škoda že sme se nějak nedomluvili na místě.Rád bych poznal členy klubu. Ať sem čohal sebe víc ,tak klubové auta jsem nepotkal:( Snad jindy-jinde. Přídám taky pár foteček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz.Garry Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Videa z Vyškova. Zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 později, ale přece: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=134 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 čau tak co jak dopadl vyškov: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.