paulmack Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Nevíte někdo,jestli se dá přehodit zámek dveří od řidiče za zámek od spolujezdcových dveří? Někdo se mi vrtal v zámku,ale naštěstí to nedokončil...a ted tím nemůžu zamykat,ani odemykat. Díky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Nevíte někdo,jestli se dá přehodit zámek dveří od řidiče za zámek od spolujezdcových dveří? Někdo se mi vrtal v zámku,ale naštěstí to nedokončil...a ted tím nemůžu zamykat,ani odemykat. Díky za radu! Zámek ne .Fabka ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 A jak ju dostanu ven?A na co dát pozor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 (editace) A jak ju dostanu ven?A na co dát pozor? Někde to tu je, otevři dveře, na hraně je špuntík, vydloubni ho a vem si torx šroubovák myslím že 20 nebo 25 a chytni kliku jako když chceš otevřít a drž ji a zaroveň toč šroubem, až ucítíš odpor zámek půjde ven! Editováno: 28. Březen 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Nevíte někdo,jestli se dá přehodit zámek dveří od řidiče za zámek od spolujezdcových dveří? Někdo se mi vrtal v zámku,ale naštěstí to nedokončil...a ted tím nemůžu zamykat,ani odemykat. Díky za radu! Cau.vlozka zamku dveri sa neda prehodit!!!!! pravy je na pravu stanu !!! lavy na lavu stranu!!!! vid foto. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Cau.vlozka zamku dveri sa neda prehodit!!!!! pravy je na pravu stanu !!! lavy na lavu stranu!!!! vid foto. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak to je blbí to se nedá nic dělat asi budu muset zamykat od spolujezdce,pokud to bude nutný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Jinak všem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Tak to je blbí to se nedá nic dělat asi budu muset zamykat od spolujezdce,pokud to bude nutný. Nebo přes kufr , zajdi do Škodovky, objednej si samotnou vložku podle klíče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 To jde koupit sam. vložku podle klíče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 To jde koupit sam. vložku podle klíče? Já koupil zámek od kufru, 500,- zámek a 160,- poskládání a říkali že jde i dveřní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Já koupil zámek od kufru, 500,- zámek a 160,- poskládání a říkali že jde i dveřní! Da sa poskladat aj vlozka do dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.