Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevíte někdo,jestli se dá přehodit zámek dveří od řidiče za zámek od spolujezdcových dveří?

Někdo se mi vrtal v zámku,ale naštěstí to nedokončil...a ted tím nemůžu zamykat,ani odemykat.

Díky za radu!

Vloženo
Nevíte někdo,jestli se dá přehodit zámek dveří od řidiče za zámek od spolujezdcových dveří?

Někdo se mi vrtal v zámku,ale naštěstí to nedokončil...a ted tím nemůžu zamykat,ani odemykat.

Díky za radu!

Zámek ne .Fabka ano

Vloženo (editace)
A jak ju dostanu ven?A na co dát pozor?

Někde to tu je, otevři dveře, na hraně je špuntík, vydloubni ho a vem si torx šroubovák myslím že 20 nebo 25 a chytni kliku jako když chceš otevřít a drž ji a zaroveň toč šroubem, až ucítíš odpor zámek půjde ven!

Editováno: , autor: Octavinek
Vloženo

Díky za radu!

Cau.vlozka zamku dveri sa neda prehodit!!!!! pravy je na pravu stanu !!! lavy na lavu stranu!!!! vid foto. :palec2: :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...