Tomas_ek Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Bobík, Fru Fru, Fidelek dorazí do kempu cca na 17:00 připravte kakao a sušenky, bude párty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Bobik: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 se nesměj 14 dnů úspěšně abstinuji a včera mi bylo strašně zle, jsem byl jak před infarktem a bylo šoufl od žaludku, pajšlík mě nebral vůbec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 cos slavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 právě že nic, 14 dni jsem nepožil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 u nás začíná svítit sluníčko,jdu mejt To u nás je zatažíno vypadá to na déšt ja to ani mejt nebudu a raději vyrazím hned a dešti ujedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 To u nás je zatažíno vypadá to na déšt ja to ani mejt nebudu a raději vyrazím hned a dešti ujedu mam již i naleštěno,jsem spocenej jak vrata od chlíva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 podle momentální předpovědi by měla být kolem 14hod. v sobotu nějaká přeháňka, tak to snad nebude nějak hrozný. Auto nevidělo rok déšť, tak bych byl rád, kdyby to tak bylo i nadále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 žádnej déšť zejtra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 mam již i naleštěno,jsem spocenej jak vrata od chlíva já to omeju až na místě, než dojedu, bude to zaprášený, od much atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 mam již i naleštěno,jsem spocenej jak vrata od chlíva tak jsem našel nejkratší cestu už jen zabalím dítě a ženu a mužu vyrazit mam brát i auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 mejt auto před cestou nemá cenu, stejně bude chcát jako každej rok beru kýbl (na mytí auta), večer se bude hodit k posteli Fílovi JEDE VUBEC HARMM A JEHO KAMOSI ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Harmm a sedan a kámoši myslim letos ne, někde to tu psal zezačátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Bobík, Fru Fru, Fidelek dorazí do kempu cca na 17:00připravte kakao a sušenky, bude párty Rozjedete to jako minule, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Bobik vzadu vlevo jak byl jeste mladej co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Tak on za ten rok zestárnul strašně, jak už nedělá tyhle super odvazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Tak on za ten rok zestárnul strašně, jak už nedělá tyhle super odvazy Ale porát chlemtá kakao jako za mlada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 zvedám kotvy směr Chabry,naschle na místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Rozjedete to jako minule, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 zase ta fotka ještě ze studií jaderný fzyiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 zvedám kotvy směr Chabry,naschle na místě dobrou cestu a drž mi flíčka vedle sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 zvedám kotvy směr Chabry,naschle na místě Taky vyrážíme počítám že do 15 00 tam budem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 zase ta fotka ještě ze studií jaderný fzyiky A pálíte z kakaa chlast !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 zvedám kotvy směr Chabry,naschle na místě ja pockam az doprsi a taky zvedam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 ja pockam az doprsi a taky zvedam :-) Ja pockam az mi skonci work time a taky razim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky