rolbař Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 (editace) Já ti zasednu, že tě bude pálit huba i prdel hm, hm zajímavá nabídka, škoda, že musím odmítnout z jistých důvodů Editováno: 24. Květen 2008, autor: rolbař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 hm, hm zajímavá nabídka, škoda, že musím odmítnout Ty si prostě nedáš pokoj??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 super mega bombovej sraz! foto hodím nejspíš zítra nebo až v pondělí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Krasny auta krasny foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Musim souhlasit, protoze aut pribyva prevazne krasnych... Jako skokana roku bych dal Amogh-a, nevim jak to dopadlo tam, ale ta Octa je tez vymazlena! V jednoduchosti byva krasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 no tak holt příště MIlane tvoje AE jsem okukoval a všiml si zase nějaké novinky a kolečka mooc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Právě jsem se vrátil z srazu . Docela pohoda. Aut tam prý bylo 152. Akorát bylo blbý, že v sobotu večer skoro všichni odjeli. Naštěstí se nás paní Olinová ujala a vzala nás sebou na místní diskotéku a dokonce i koláč jsme dostali. . A tam jsme pařili, dokud jsem nevytuh. Akorát cesta do kempu byla štreka dal jsem si 5kmetrovej vrávorající sprint. Jinak pěkný, panovala tam taková rodinná atmosféra. Nakonec myslím fabiatici dostali na prdel. Octávek tam byla myslím převaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Právě jsem se vrátil z srazu . Docela pohoda. Aut tam prý bylo 152. Akorát bylo blbý, že v sobotu večer skoro všichni odjeli. Naštěstí se nás paní Olinová ujala a vzala nás sebou na místní diskotéku a dokonce i koláč jsme dostali. . A tam jsme pařili, dokud jsem nevytuh. Akorát cesta do kempu byla štreka dal jsem si 5kmetrovej vrávorající sprint. Jinak pěkný, panovala tam taková rodinná atmosféra. Nakonec myslím fabiatici dostali na prdel. Octávek tam byla myslím převaha kdyby tam dal pan pítůem(P2M)forda a já fabču tak se to určitě vyrovná......jako že on s fordem je za fabie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Na kdyby se nehraje Jinak ceho tam bylo vic ... buh vi nepocital sem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Sraz super Rada sem vas kuciii videla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 fotilo se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 fotilo se? Já nefotil, protože tam chodilo "milióny" lidu s foťákama, každej druhej Felíny a fotky nikde. Bych blil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 já taky hledám hledám a nikde nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 já taky hledám hledám a nikde nic Se musi nejdriv vsichni probrat Tu skoro nikdo z tech co tam byli dneska neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 tam to asi vypadalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Já nefotil, protože tam chodilo "milióny" lidu s foťákama, každej druhej Felíny a fotky nikde. Bych blil Neblij a vydrž, už se na tom pracuje Zatím mi můžeš napsat kdo byl ten chlap a ta holka co chodili s Tebou, jsi se ani nestavil tak se musím ptát takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 ja uz chtel dat fotky vcera ale nejak mi to nebeha na strankach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Tak tady jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Trochu Letky, speciálně pro Viktora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) ... Editováno: 25. Květen 2008, autor: mischicka Ještě jedna zapomenutá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Stánek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 ja uz chtel dat fotky vcera ale nejak mi to nebeha na strankach Nepřekvapíš mne ani tím, že jsi nemehlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) ... Editováno: 25. Květen 2008, autor: mischicka Přidány další, zapomenuté :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 ... Ten Pat a Mat byli zuper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Neblij a vydrž, už se na tom pracuje Zatím mi můžeš napsat kdo byl ten chlap a ta holka co chodili s Tebou, jsi se ani nestavil tak se musím ptát takhle Tak ten chlap je Petr (asi můj největší kámoš z OC, doufám že on to tak také vidí) majitel vozu a nicku Black Molly a ta krásná holka je jeho dcera Tímto je zdravím oba a Petře stále držím palce, aby si svůj souboj vyhrál na plné čáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky