Komárek Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Zdravim, mám takový dotaz prosím vás a jsem líný hledat na internetu. Má někdo z vás přesnou charakteristiku těchto dvou (v podstatě jednoho) motoru? Zajímalo by mě něco jako: spotřeby udávané výrobcem, popř. ze zkušeností vás uživatelů, výkonové parametry, max. rychlosti atd. Zkrátka vše co vás napadne. A dále mě zajímá v jakých motorizacích se dá Octavia Tour sehnat. Je pravda, že dneska je na výběr pouze 1 naftový motor v tomto modelu? Dík předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 96 kW v Octavii? Tak to nevím, myslím, že ten byl jne v FI RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Dával se chvilku i do OI,brácha ho v ní měl,ale pak po změně na označení Tour už byl v nabídce jen ten 74kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Co komárku potřebuješ další auto vomotat kolem stomu? Jinak do Tourky se dáva už jen 74kW TDI a jinak 1.6 MPI 75kW a 1.8T 110kW. Myslím že nic víc už není. A ten 96kW TDI se montoval do 4x4 se mi zdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Co komárku potřebuješ další auto vomotat kolem stomu?Jinak do Tourky se dáva už jen 74kW TDI a jinak 1.6 MPI 75kW a 1.8T 110kW. Myslím že nic víc už není. A ten 96kW TDI se montoval do 4x4 se mi zdá Ne ne,do 4x4 byl vždy dáván ten 74kw s 6.kvaltem,ten 96kw byl v normál OI.....brácha vystřídal obě tyto verze. Každopádně v té OI je ten 96kw bombastickej,brácha jí měl tehdy když jsem já v té době měl Passaty ze stejnym TDi 96kw a v té OI jel o dost lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Zdravim, mám takový dotaz prosím vás a jsem líný hledat na internetu. Má někdo z vás přesnou charakteristiku těchto dvou (v podstatě jednoho) motoru?Zajímalo by mě něco jako: spotřeby udávané výrobcem, popř. ze zkušeností vás uživatelů, výkonové parametry, max. rychlosti atd. Zkrátka vše co vás napadne. A dále mě zajímá v jakých motorizacích se dá Octavia Tour sehnat. Je pravda, že dneska je na výběr pouze 1 naftový motor v tomto modelu? Dík předem S 1.9 96kW jsem se svezl ve starém Superbu, tam se kolem 2500 ot projevoval dost velký turboefekt, což normálně nevadilo jen na sněhu a náledí se na to muselo pamatovat.Supík s tímto motorem jel pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Nevím zda budu něco omotávat kolem stromu, ale bral bych starou Octávku s tím 96kW "zmetkem" Věřím tomu, že jede moc pěkně - škoda, že se nedává do Octávky Tour - je to fakt velká škoda, ta 74kW si myslím bude o něco málinko lepší než ta 66ska, kterou sem měl, takže to nepřichází v úvahu, ten motor vůbec netáhne, ale o to víc vydrží (to se musí nechat). A do ojetiny se mi už jít nechce... teď mám 4. ojetinu a sotva to člověk koupí, hned aby do toho cpal prachy - to je na nic. Jedno uděláš, druhý se "vysere"...atd. atd., je to jak bludnej kruh a např. do auta za 300.000,- kč narvat dalších 100 jen za nutné opravy a údržbu je trochu přehnané, když Octavia Tour se dá pořídit (nová) již za 400 papírů v nějaký solidní výbavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 S 1.9 96kW jsem se svezl ve starém Superbu, tam se kolem 2500 ot projevoval dost velký turboefekt, což normálně nevadilo jen na sněhu a náledí se na to muselo pamatovat.Supík s tímto motorem jel pěkně. Já si vždycky myslel, že Na Superba jsou ty 1.9tky diesely slabé - že je to těžké auto a ty motory tam musej strašně trpět. Kolik je váhový rozdíl mezi Superbem a Octávkou (jedničkovou řadou), pro upřesnění? Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.