vanga1 Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Mám len takú otázku, niekedy keď naštartujem auto, začne mi blikať podsvietenie ovládacích gombíkov, ktoré sú na vodičových dverách (sťahovanie okien,zamykanie všetkých dverí). Nevie mi niekto povedať, čo to signalizuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Mám len takú otázku, niekedy keď naštartujem auto, začne mi blikať podsvietenie ovládacích gombíkov, ktoré sú na vodičových dverách (sťahovanie okien,zamykanie všetkých dverí). Nevie mi niekto povedať, čo to signalizuje? muze to byt studenak, nebo je treba spatne "zacvakly" konektor s piny nebo treba jedna dioda muze byt spatne zapajena....demontovat, rozdelat, omrknou, pripadne to prepajet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanga1 Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Nemyslím si, že je to zlým kontaktom. Lebo asi štyrykrát blikne v presných intervaloch a potom už svieti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Nemyslím si, že je to zlým kontaktom. Lebo asi štyrykrát blikne v presných intervaloch a potom už svieti. aha,tak to jsi nenapsal, to jsem nevedel,ze to blikne v pravidelnych intervalech, tak to ti neporadim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Mám len takú otázku, niekedy keď naštartujem auto, začne mi blikať podsvietenie ovládacích gombíkov, ktoré sú na vodičových dverách (sťahovanie okien,zamykanie všetkých dverí). Nevie mi niekto povedať, čo to signalizuje? Pravděpodobně to bude špatná kostra hledej to pod AKB je třeba vyndat komlet i konzolu jsou tam dva kostřící body už mě to párkrát vypeklo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunnymartas Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Pravděpodobně to bude špatná kostra hledej to pod AKB je třeba vyndat komlet i konzolu jsou tam dva kostřící body už mě to párkrát vypeklo! Zní to asi blbě ale co je to AKB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 mě to delalo taky, pač mi tam šlo po výmeně diod vyšší napětí tak sem tam šoupnul 200ohm odpor a je to OK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.