vanga1 Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Mám len takú otázku, niekedy keď naštartujem auto, začne mi blikať podsvietenie ovládacích gombíkov, ktoré sú na vodičových dverách (sťahovanie okien,zamykanie všetkých dverí). Nevie mi niekto povedať, čo to signalizuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinca Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Mám len takú otázku, niekedy keď naštartujem auto, začne mi blikať podsvietenie ovládacích gombíkov, ktoré sú na vodičových dverách (sťahovanie okien,zamykanie všetkých dverí). Nevie mi niekto povedať, čo to signalizuje? muze to byt studenak, nebo je treba spatne "zacvakly" konektor s piny nebo treba jedna dioda muze byt spatne zapajena....demontovat, rozdelat, omrknou, pripadne to prepajet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanga1 Posted March 29, 2008 Author Share Posted March 29, 2008 Nemyslím si, že je to zlým kontaktom. Lebo asi štyrykrát blikne v presných intervaloch a potom už svieti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinca Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Nemyslím si, že je to zlým kontaktom. Lebo asi štyrykrát blikne v presných intervaloch a potom už svieti. aha,tak to jsi nenapsal, to jsem nevedel,ze to blikne v pravidelnych intervalech, tak to ti neporadim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stk Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Mám len takú otázku, niekedy keď naštartujem auto, začne mi blikať podsvietenie ovládacích gombíkov, ktoré sú na vodičových dverách (sťahovanie okien,zamykanie všetkých dverí). Nevie mi niekto povedať, čo to signalizuje? Pravděpodobně to bude špatná kostra hledej to pod AKB je třeba vyndat komlet i konzolu jsou tam dva kostřící body už mě to párkrát vypeklo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunnymartas Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Pravděpodobně to bude špatná kostra hledej to pod AKB je třeba vyndat komlet i konzolu jsou tam dva kostřící body už mě to párkrát vypeklo! Zní to asi blbě ale co je to AKB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamCZ Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 mě to delalo taky, pač mi tam šlo po výmeně diod vyšší napětí tak sem tam šoupnul 200ohm odpor a je to OK.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts