Publikováno Březen 29, 200817 r Mám len takú otázku, niekedy keď naštartujem auto, začne mi blikať podsvietenie ovládacích gombíkov, ktoré sú na vodičových dverách (sťahovanie okien,zamykanie všetkých dverí). Nevie mi niekto povedať, čo to signalizuje?
Březen 29, 200817 r Mám len takú otázku, niekedy keď naštartujem auto, začne mi blikať podsvietenie ovládacích gombíkov, ktoré sú na vodičových dverách (sťahovanie okien,zamykanie všetkých dverí). Nevie mi niekto povedať, čo to signalizuje? muze to byt studenak, nebo je treba spatne "zacvakly" konektor s piny nebo treba jedna dioda muze byt spatne zapajena....demontovat, rozdelat, omrknou, pripadne to prepajet
Březen 29, 200817 r Autor Nemyslím si, že je to zlým kontaktom. Lebo asi štyrykrát blikne v presných intervaloch a potom už svieti.
Březen 29, 200817 r Nemyslím si, že je to zlým kontaktom. Lebo asi štyrykrát blikne v presných intervaloch a potom už svieti. aha,tak to jsi nenapsal, to jsem nevedel,ze to blikne v pravidelnych intervalech, tak to ti neporadim
Duben 3, 200817 r Mám len takú otázku, niekedy keď naštartujem auto, začne mi blikať podsvietenie ovládacích gombíkov, ktoré sú na vodičových dverách (sťahovanie okien,zamykanie všetkých dverí). Nevie mi niekto povedať, čo to signalizuje? Pravděpodobně to bude špatná kostra hledej to pod AKB je třeba vyndat komlet i konzolu jsou tam dva kostřící body už mě to párkrát vypeklo!
Duben 5, 200817 r Pravděpodobně to bude špatná kostra hledej to pod AKB je třeba vyndat komlet i konzolu jsou tam dva kostřící body už mě to párkrát vypeklo! Zní to asi blbě ale co je to AKB
Duben 5, 200817 r mě to delalo taky, pač mi tam šlo po výmeně diod vyšší napětí tak sem tam šoupnul 200ohm odpor a je to OK..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.