Přejít na obsah

RJ motoru ukonci komunikaci po nastartovani

JaroslavVondra

Doporučené příspěvky

Mám O1 1.8 20V SLX ... nejde mi se pripojit k RJ motoru kdyz motor bezi....kdyz motor nebezi tak se normalne pripojim....ale po nastartovani ukonci jednotka komunikaci.... mam VAG 304..... nevite nekdo kde je problem?? Ani kdyz dam treba test akcnich clenu airbagu tak by se melo vypnout palivove cerpadlo a chcipnout motor.... ale ani to se nestane.... RJ motoru pri behu neprijma data ani od ostatnich jednotek v aute....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám O1 1.8 20V SLX ... nejde mi se pripojit k RJ motoru kdyz motor bezi....kdyz motor nebezi tak se normalne pripojim....ale po nastartovani ukonci jednotka komunikaci.... mam VAG 304..... nevite nekdo kde je problem?? Ani kdyz dam treba test akcnich clenu airbagu tak by se melo vypnout palivove cerpadlo a chcipnout motor.... ale ani to se nestane.... RJ motoru pri behu neprijma data ani od ostatnich jednotek v aute....

akční členy k RJ bagů no, tam to odpojí palivo až od MR00 a vejš, do othoto roku se jen otevře centrál ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Napichni to na jiny comp. Ja z notasu pres COM nenactu treba zase epromku pres EEprom programmer 1.3 a kdyz to pichnu na stolni pc pres COM tak komunikace probehne v poradku. Zkus to - nic zato nedas :)

Odkaz ke komentáři

Napichni to na jiny comp. Ja z notasu pres COM nenactu treba zase epromku pres EEprom programmer 1.3 a kdyz to pichnu na stolni pc pres COM tak komunikace probehne v poradku. Zkus to - nic zato nedas :)

to muzu zkusit ale kdyz jsem napichoval Ibizu a kamaradovo TDI tak to normalne chodilo....je mi to divny...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...