Johny55 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Tak jsem se rozhodl už dát konečně lišty do laku, sundaní šlo docela vpohodě, ale ted nevím jak zpatky...nemáte někdo tip na nějakou oboustranou lepenku, která vdrží ? nebo přímo na lišty něco je ? Nějak nevím jak snima zpátky :X (dveřní lišty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 chlapi no tak, kde sehnat tu oboustranou pasku nebo co to tam je ? nebo jiné řešení ? určitě ste to někdo dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Na FabiaForu si lepili RZ a to oboustranou lepící páskou do koupelen, a prý to drží fest, tak třeba to. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9021&st=75 Editováno: 1. Duben 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Já to lepil lepidlem na okna něco jako je betalink a drží to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 tak díky , zkusim to nějak přilepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 tak díky , zkusim to nějak přilepit. Koupil jsem oboustarnnou černou , šířka cca 10mm v Hornbachu. bez problémů. Jen při lepení je třeba dát si pozor abys to měl rovně . já jsem měl jiné lišty připravené, nalakované . Před stržením jsem si podle horní hrany nalepil lakýrnickou pásku, staré lišty strhl, horkovzdušnou pistolí po kouskách nahříval a gumou vygumoval staré zbytky lepidla. Pak dočistil a odmastil , na lišty nalepil pásku. Odtraníš kousek ochranné pásky a přiložíš lištu na dveře. Srovnáš lištu podle lakýrnické pásky a krycí pásku samolepky postupně vytahuješ nahoru a dolů a lištu přilepuješ. Nakonec pevně uhladíš přes hadr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.