Publikováno Březen 31, 200817 r Tak jsem se rozhodl už dát konečně lišty do laku, sundaní šlo docela vpohodě, ale ted nevím jak zpatky...nemáte někdo tip na nějakou oboustranou lepenku, která vdrží ? nebo přímo na lišty něco je ? Nějak nevím jak snima zpátky :X (dveřní lišty)
Březen 31, 200817 r Autor chlapi no tak, kde sehnat tu oboustranou pasku nebo co to tam je ? nebo jiné řešení ? určitě ste to někdo dělal
Duben 1, 200817 r Na FabiaForu si lepili RZ a to oboustranou lepící páskou do koupelen, a prý to drží fest, tak třeba to. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9021&st=75 Upraveno Duben 1, 200817 r od Petr E
Duben 1, 200817 r tak díky , zkusim to nějak přilepit. Koupil jsem oboustarnnou černou , šířka cca 10mm v Hornbachu. bez problémů. Jen při lepení je třeba dát si pozor abys to měl rovně . já jsem měl jiné lišty připravené, nalakované . Před stržením jsem si podle horní hrany nalepil lakýrnickou pásku, staré lišty strhl, horkovzdušnou pistolí po kouskách nahříval a gumou vygumoval staré zbytky lepidla. Pak dočistil a odmastil , na lišty nalepil pásku. Odtraníš kousek ochranné pásky a přiložíš lištu na dveře. Srovnáš lištu podle lakýrnické pásky a krycí pásku samolepky postupně vytahuješ nahoru a dolů a lištu přilepuješ. Nakonec pevně uhladíš přes hadr.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.