Přejít na obsah

demontaz plastu pod volantem???

alvr

Doporučené příspěvky

Zdravim. Poradi mi nekdo jak dostat ven ten vetsi spodni plast palubovky, co je pod volantem (drzi na nem i pojistkova skrinka)? Rozkroutil jsem vsechny srouby co ho drzi, vycvakl pojistkovou skrinku, ale porad to nekde drzi v jednom miste nekde pod levym vetrakem. Co tam je za finta?:-) Nechci to vylomit:-)Diky

Octavia rv01

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim. Poradi mi nekdo jak dostat ven ten vetsi spodni plast palubovky, co je pod volantem (drzi na nem i pojistkova skrinka)? Rozkroutil jsem vsechny srouby co ho drzi, vycvakl pojistkovou skrinku, ale porad to nekde drzi v jednom miste nekde pod levym vetrakem. Co tam je za finta?:-) Nechci to vylomit:-)Diky

Octavia rv01

Jak je ovládání světel tak pod ním je ještě jeden šroubek. Takže ovladač vysuneš ven a pod ním ho najdeš. Jakože tady:

post-873-1207064158_thumb.jpg

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

Octavia rv01

aha! Diky moc:-) Ty ovladace jsem nemel venku. Nenapadlo me to, ze tam bude. Vypadalo to, ze to drzi nekde nad tim, ale to bude urcite jak pises:-) Diky

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...