Publikováno Duben 1, 200817 r Zdravim. Poradi mi nekdo jak dostat ven ten vetsi spodni plast palubovky, co je pod volantem (drzi na nem i pojistkova skrinka)? Rozkroutil jsem vsechny srouby co ho drzi, vycvakl pojistkovou skrinku, ale porad to nekde drzi v jednom miste nekde pod levym vetrakem. Co tam je za finta?:-) Nechci to vylomit:-)Diky Octavia rv01
Duben 1, 200817 r Zdravim. Poradi mi nekdo jak dostat ven ten vetsi spodni plast palubovky, co je pod volantem (drzi na nem i pojistkova skrinka)? Rozkroutil jsem vsechny srouby co ho drzi, vycvakl pojistkovou skrinku, ale porad to nekde drzi v jednom miste nekde pod levym vetrakem. Co tam je za finta?:-) Nechci to vylomit:-)DikyOctavia rv01 Jak je ovládání světel tak pod ním je ještě jeden šroubek. Takže ovladač vysuneš ven a pod ním ho najdeš. Jakože tady: Upraveno Duben 1, 200817 r od zabiak
Duben 1, 200817 r Autor Zdravim. Poradi mi nekdo jak dostat ven ten vetsi spodni plast palubovky, co je pod volantem (drzi na nem i pojistkova skrinka)? Rozkroutil jsem vsechny srouby co ho drzi, vycvakl pojistkovou skrinku, ale porad to nekde drzi v jednom miste nekde pod levym vetrakem. Co tam je za finta?:-) Nechci to vylomit:-)DikyOctavia rv01 aha! Diky moc:-) Ty ovladace jsem nemel venku. Nenapadlo me to, ze tam bude. Vypadalo to, ze to drzi nekde nad tim, ale to bude urcite jak pises:-) Diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.