alvr Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zdravim. Poradi mi nekdo jak dostat ven ten vetsi spodni plast palubovky, co je pod volantem (drzi na nem i pojistkova skrinka)? Rozkroutil jsem vsechny srouby co ho drzi, vycvakl pojistkovou skrinku, ale porad to nekde drzi v jednom miste nekde pod levym vetrakem. Co tam je za finta?:-) Nechci to vylomit:-)Diky Octavia rv01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Zdravim. Poradi mi nekdo jak dostat ven ten vetsi spodni plast palubovky, co je pod volantem (drzi na nem i pojistkova skrinka)? Rozkroutil jsem vsechny srouby co ho drzi, vycvakl pojistkovou skrinku, ale porad to nekde drzi v jednom miste nekde pod levym vetrakem. Co tam je za finta?:-) Nechci to vylomit:-)DikyOctavia rv01 Jak je ovládání světel tak pod ním je ještě jeden šroubek. Takže ovladač vysuneš ven a pod ním ho najdeš. Jakože tady: Editováno: 1. Duben 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvr Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Zdravim. Poradi mi nekdo jak dostat ven ten vetsi spodni plast palubovky, co je pod volantem (drzi na nem i pojistkova skrinka)? Rozkroutil jsem vsechny srouby co ho drzi, vycvakl pojistkovou skrinku, ale porad to nekde drzi v jednom miste nekde pod levym vetrakem. Co tam je za finta?:-) Nechci to vylomit:-)DikyOctavia rv01 aha! Diky moc:-) Ty ovladace jsem nemel venku. Nenapadlo me to, ze tam bude. Vypadalo to, ze to drzi nekde nad tim, ale to bude urcite jak pises:-) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10697 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.