Lukascheck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Čus nemáte někdo zkušenosti s Auto Elánem v Teplicích?? - jednání , služby atd.... Editováno: 1. Duben 2008, autor: Lukascheck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Čus nemáte někdo zkušenosti s Auto Elánem v Teplicích?? - jednání , služby atd.... joo, jednou jsem se objednal na výměnu gum stabilizátoru + geometrie, vzal jsem si na to dovču, páč mě nutili abych přijel dopoledne, když jsem tam dorazil, tak najednou zjistili, že nemají náhradní součástky a musel jsem odjet zpět, dovča v riti, gumy žádný, jednání na hovno, ale jinak super servis! doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 joo, jednou jsem se objednal na výměnu gum stabilizátoru + geometrie, vzal jsem si na to dovču, páč mě nutili abych přijel dopoledne, když jsem tam dorazil, tak najednou zjistili, že nemají náhradní součástky a musel jsem odjet zpět, dovča v riti, gumy žádný, jednání na hovno, ale jinak super servis! doporučuji Jojo taky poznatek.Jsem z Mostu tady jsou 2 servisy a z těch je mi na blití hlavně teda z Autoplusu tak koukám kam jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proky Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jojo taky poznatek.Jsem z Mostu tady jsou 2 servisy a z těch je mi na blití hlavně teda z Autoplusu tak koukám kam jezdit Čau ja jsem z Mostu a jezdim do Velebudic do Lady tam delaj i škodovky ja tam byl s Octavii a v pohode a jeste jsem byl u ty opravy primo solidni chovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Čau ja jsem z Mostu a jezdim do Velebudic do Lady tam delaj i škodovky ja tam byl s Octavii a v pohode a jeste jsem byl u ty opravy primo solidni chovani Lada a škodovka?? Mají tam diagnostiku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyx Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) Lada a škodovka?? Mají tam diagnostiku??? Jsem z Litvínova, ale jezdim do Žatce auto Kopta nemám žádné výhrady. Jinak ještě v Janově směr na Lounice tam jsou taky dobrý. Auto Ortman Editováno: 9. Duben 2008, autor: dandyx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proky Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Lada a škodovka?? Mají tam diagnostiku??? Jo delaj tam diagnostiku bud na pockani nebo na obednavku skus se tam stavet tady mas odkaz www.amk.cz/servis/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak asi budu vyjímka ale s Elánem mám velmi dobré zkušenosti velmi dobré jednání a ochota nakupuji tam pravidelně náhradní díly a také žádný problém když nemají tak objednají a vše je do druhého dne a samozřejmě mě o tom informují telefonicky takže já můžu vřele doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak asi budu vyjímka ale s Elánem mám velmi dobré zkušenosti velmi dobré jednání a ochota nakupuji tam pravidelně náhradní díly a také žádný problém když nemají tak objednají a vše je do druhého dne a samozřejmě mě o tom informují telefonicky takže já můžu vřele doporučit Právě jsem slyšel na Elán chválu jak na příjem oprav tak na zásobení skladu.Známej tam byl asi před týdnem na té Jarní akci a říkal super, závady vypsali dali cenovej návrh a příjemný jednání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Jojo taky poznatek.Jsem z Mostu tady jsou 2 servisy a z těch je mi na blití hlavně teda z Autoplusu tak koukám kam jezdit jojo, to souhlasim, a nejen na blití, ale ještě na posrání, a v Mobilparku nemlich to samý, jezdím teď do žatce ke Koptovi, tam jsem spokojen, jednání slušný, ceny nižší, celkově to na mě působí věrohodněším dojmem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proky Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 jojo, to souhlasim, a nejen na blití, ale ještě na posrání, a v Mobilparku nemlich to samý, jezdím teď do žatce ke Koptovi, tam jsem spokojen, jednání slušný, ceny nižší, celkově to na mě působí věrohodněším dojmem Chci se zeptat co je na tom Mobilparku tak spatneho me tam akorad odpuzuji ty ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Chci se zeptat co je na tom Mobilparku tak spatneho me tam akorad odpuzuji ty ceny Musíš vidět do toho pozadí jak Tě tam oškubou a nalžou Ti toho - dělal tam kámoš garančního technika a po ještě ve zkušebce koukal aby byl pryč prej takový levárny ještě neviděl.A v Autoplusu maj sice dobrý mechoše ale to jednání a ta namyšlenost to mi můžou skočit na hrb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Musíš vidět do toho pozadí jak Tě tam oškubou a nalžou Ti toho - dělal tam kámoš garančního technika a po ještě ve zkušebce koukal aby byl pryč prej takový levárny ještě neviděl.A v Autoplusu maj sice dobrý mechoše ale to jednání a ta namyšlenost to mi můžou skočit na hrb tak tak, a ještě navíc tam přijedu na výměnu tyčky k dynamickému nastavení xenonů a mechanici na to čumí že to ještě nikdy neviděli, a co to je a k čemu to slouží, tak jsem se okamžitě sebral a upaloval pryč, rozesrat auto si tam nenechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proky Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 tak tak, a ještě navíc tam přijedu na výměnu tyčky k dynamickému nastavení xenonů a mechanici na to čumí že to ještě nikdy neviděli, a co to je a k čemu to slouží, tak jsem se okamžitě sebral a upaloval pryč, rozesrat auto si tam nenechám Tak to diky kluci za upozorneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladko RS Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Chci se zeptat co je na tom Mobilparku tak spatneho me tam akorad odpuzuji ty ceny Ono taky záleží na tom s jakým přáním přijdeš do Mobilparku a zda jsi ochoten za služby které od nich požaduješ zaplatit a nebo jestli tam přijdeš s tím že jim chceš do všeho kecat a podobně.A co se týče cen nebudu říkat že jsou levný všechny autorizované servisy jsou dražší než nějací šmoulové v garáži ale máš tam určitou garanci kterou ti šmoulové rádoby mechanici v garáži určitě nedají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proky Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Ono taky záleží na tom s jakým přáním přijdeš do Mobilparku a zda jsi ochoten za služby které od nich požaduješ zaplatit a nebo jestli tam přijdeš s tím že jim chceš do všeho kecat a podobně.A co se týče cen nebudu říkat že jsou levný všechny autorizované servisy jsou dražší než nějací šmoulové v garáži ale máš tam určitou garanci kterou ti šmoulové rádoby mechanici v garáži určitě nedají No to je pekny zrovna jdu zitra na servisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Sorry za OT, ale když už tady řešíte servisy v Teplicích, tak by mě zajímal aut.ser. Jelínek naproti Olympii. Na mě působí tento servis docela v pohodě, tak jáké máte zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Sorry za OT, ale když už tady řešíte servisy v Teplicích, tak by mě zajímal aut.ser. Jelínek naproti Olympii. Na mě působí tento servis docela v pohodě, tak jáké máte zkušenosti ? Tak jsem byl dneska v Elánu se objednat na rozvody.Jdu hned v pondělí a na materiál mi dalu slevu a jednání super.Můžu doporučit ještě písnu v pondělí po zákroku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Zdravím , tak jsme byl dnes v Elánu na výměně rozvodů a jen jsem čuměl - příjemný lidi , nabídli mi odvoz do Mostu, když jsem řek že se zdržím tak mi nabídli pití no kam se serou ty kreténi v těch mosteckejch servisech takže mohu jen doporučit.Jo a auto mi dali umytý - zdarma a umytý motor ten jsem si teda zaplatil ale je jak novej :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Zdravím , tak jsme byl dnes v Elánu na výměně rozvodů a jen jsem čuměl - příjemný lidi , nabídli mi odvoz do Mostu, když jsem řek že se zdržím tak mi nabídli pití no kam se serou ty kreténi v těch mosteckejch servisech takže mohu jen doporučit.Jo a auto mi dali umytý - zdarma a umytý motor ten jsem si teda zaplatil ale je jak novej :palec2: :palec2: tak to čumim, to se s mostem nedá srovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 tak to čumim, to se s mostem nedá srovnat To jo říkám i to jednání opravdu na úrovni značkovýho servisu a jak psal Bazz něco objednáš a hned jak to dorazí Ti volají to v Mostě Ti zavolaj až když je na tom vrstva prachu a už to dávno nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 To jo říkám i to jednání opravdu na úrovni značkovýho servisu a jak psal Bazz něco objednáš a hned jak to dorazí Ti volají to v Mostě Ti zavolaj až když je na tom vrstva prachu a už to dávno nepotřebuješ a cenovka, pro porovnání (řemen + Ňáký kladky)? já jsem dával kolem 7 v jelínkovi i s prací 8hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 a cenovka, pro porovnání (řemen + Ňáký kladky)? já jsem dával kolem 7 v jelínkovi i s prací 8hod. Já měl komplet sadu se všema kladkama to vše včetně mytí motoru 7300 a nějaký drobky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Sorri pánové ,ale k Jelínkovi bych nedal ani sekačku na trávu vím jak to tam chodí hlavně ty mechanici nic moc dost se to tam střídá jestli můžu doporučit tak raději ten Elán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Sorri pánové ,ale k Jelínkovi bych nedal ani sekačku na trávu vím jak to tam chodí hlavně ty mechanici nic moc dost se to tam střídá jestli můžu doporučit tak raději ten Elán jo, vim o tom, naštěstí mi to dělal jeden starší snad slušný mechanik, ale už jezdim jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.