baurak Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Jedno mi přišlo a nechal jsem to promlčet a uz je to promlceny nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 a uz je to promlceny nebo ne??? už je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 už je porad si taky pohravam s myslenkou, ze bych to nechal byt uz ted to jsou 3 mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 mám pocit, že teď se změnami byl i časový posun pro lhůtu promlčení, ale nemůžu toi najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 mám pocit, že teď se změnami byl i časový posun pro lhůtu promlčení, ale nemůžu toi najít chteji to udelat na 3 roky ale dle meho to jeste neproslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 cestou z D1 do Pardubic přes odbočku za 9 křížky(přes Žďár) se objevily ty světelné radary jak houby po dešti. Některé mají i kameru. Jsou funkční pro focení? Speciálně ta obec jak je tam 30ka, nevím jak se jmenuje, ale taková je cesou snad jen jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Jj, jezdit na dálnici která je projektovaná na 110 nebo 130 km/h rychlostí 225 km/h je fakt selský rozum Stejně jako v noci kdy je daleko hůř vidět a větší pravděpodobnost třeba takových opilců 80 přes obec totéž Kolik si mel natoceno na tachecu kdyz te fotili do avataru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 cestou z D1 do Pardubic přes odbočku za 9 křížky(přes Žďár) se objevily ty světelné radary jak houby po dešti. Některé mají i kameru. Jsou funkční pro focení? Speciálně ta obec jak je tam 30ka, nevím jak se jmenuje, ale taková je cesou snad jen jedna. to nikdo nejste od tud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 jedem si tak s budoucí tchýní z Kladna na Prahu směr Slaný, před námi čepičkář, tak ho předjedu, ano bylo to na plné, dvě auta za mnou policie, takže majáček .... .. čekal jsem flastr 2 až 5 ale místo toho přestupkové řízení a tam je sazba 5 až 10 a navíc zákaz činnosti 6 měsíců až rok Jak se dá proti tomu bránit, vím že sem udělal chybu, jsem ochotný za to zaplatit, ale nikoho sem neohrozil ani neomezil a za tohle přijdu v lepším případě na půl roku o papíry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Bránit se můžeš až právě u přestupkového řízení......jde zejména o to, zda-li PČR jednoznačně prokáže tvůj přestupek....foto--video nebo svědci.....jinak asi moc šancí na zákaz řízení nemají...ale jsme v ČR..nezapomeň ....pka jde o to, kde to bylo a jestli jsi někoho nemohl ohrozit nebo značně omezit a také jakou rychlostí jsi jel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.