Duben 29, 200817 r už je porad si taky pohravam s myslenkou, ze bych to nechal byt uz ted to jsou 3 mesice
Květen 2, 200817 r mám pocit, že teď se změnami byl i časový posun pro lhůtu promlčení, ale nemůžu toi najít
Květen 2, 200817 r mám pocit, že teď se změnami byl i časový posun pro lhůtu promlčení, ale nemůžu toi najít chteji to udelat na 3 roky ale dle meho to jeste neproslo
Červen 4, 200817 r cestou z D1 do Pardubic přes odbočku za 9 křížky(přes Žďár) se objevily ty světelné radary jak houby po dešti. Některé mají i kameru. Jsou funkční pro focení? Speciálně ta obec jak je tam 30ka, nevím jak se jmenuje, ale taková je cesou snad jen jedna.
Červen 4, 200817 r Jj, jezdit na dálnici která je projektovaná na 110 nebo 130 km/h rychlostí 225 km/h je fakt selský rozum Stejně jako v noci kdy je daleko hůř vidět a větší pravděpodobnost třeba takových opilců 80 přes obec totéž Kolik si mel natoceno na tachecu kdyz te fotili do avataru ?
Červen 5, 200817 r cestou z D1 do Pardubic přes odbočku za 9 křížky(přes Žďár) se objevily ty světelné radary jak houby po dešti. Některé mají i kameru. Jsou funkční pro focení? Speciálně ta obec jak je tam 30ka, nevím jak se jmenuje, ale taková je cesou snad jen jedna. to nikdo nejste od tud?
Únor 13, 201015 r jedem si tak s budoucí tchýní z Kladna na Prahu směr Slaný, před námi čepičkář, tak ho předjedu, ano bylo to na plné, dvě auta za mnou policie, takže majáček .... .. čekal jsem flastr 2 až 5 ale místo toho přestupkové řízení a tam je sazba 5 až 10 a navíc zákaz činnosti 6 měsíců až rok Jak se dá proti tomu bránit, vím že sem udělal chybu, jsem ochotný za to zaplatit, ale nikoho sem neohrozil ani neomezil a za tohle přijdu v lepším případě na půl roku o papíry?
Únor 13, 201015 r Bránit se můžeš až právě u přestupkového řízení......jde zejména o to, zda-li PČR jednoznačně prokáže tvůj přestupek....foto--video nebo svědci.....jinak asi moc šancí na zákaz řízení nemají...ale jsme v ČR..nezapomeň ....pka jde o to, kde to bylo a jestli jsi někoho nemohl ohrozit nebo značně omezit a také jakou rychlostí jsi jel....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.