Marios Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak jsem předchvilou "dopařil" gamesku ŠkodaPraktik Celkem náviková věc dokud to člověk nedohraje Tady je mé skóre, kdo dá víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Píšou tam, že to je pro děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Marios: Lamo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Sakra polepším se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Píšou tam, že to je pro děti A to nevíš mischicko, že chlap nikdy nedospěje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 GAME OVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Já měl 916 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Ja som nedávno, keď som pozeral stránky Škoda Auto našiel kopu hier pre malých i dospelých http://skodahrou.cz/ Sranda je napriklad parkovanie s Fabiou na čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) já bych spíš chtěl, aby konečně udělali i palubní hry takovej MAXidot se přímo nabízí na tetris podmínkou hry by bylo buď vozidlo v klidu nebo aktivovaný tempovat, na ty dlouhé dálniční trasy by to bylo krásné zpestření pro řidiče Editováno: 2. Duben 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak už mně to přestalo bavit, takže jsem to ani nedohrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.