Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,nevíte šlo by snížit startovací dávku při studeném motoru u 1.3MPI přes VAG?Při startu mi to zaječí na dva tisíce ot.,samozřejmě bez plynu.Díky.

to je nornalne....ziadnu davku paliva neznizuj

No uplne normalni to neni, 2000 ot. je hodne. Otazkou zustava, cim je to zpusobene...

tak potom treba vycistit skrtiacu klapku + zakladne nadstavenia....

• Autor

Klapka je vyčistěná,nastavení taky,vše je ok,jen ten start,no,když mi to někdy nechytne hned-málo podržím klíček ve startovací poloze,tak při druhém startu už motor naskočí jako by byl už zahřátý.

zacal som si to vsimat na manzelkinej felde a za studena to skoci na 1900,za tepla nee

• Autor

že by vadný kombinovaný čidlo teploty a tlaku nasávaného vzduchu?

vetsinou jsou na tom cidle zoxidovene (nekdy taky uhnile) kontakty ,protoze je primo pod dirou v kapote......

to by diagnostika ukazala...

• Autor

tak jsem to čidlo vytáh,jeden pin byl trochu zaoxidovaný,vyčistil,ale pořád stejný.Chtělo by to přeměrit,ale nevím jaké to má mít hodnoty.Jestli je to tím čidlem,tak bude vadná spíš ta část co měří tlak. ?

• Autor

Ten program mám,ve Vagu jsem provedl i základní nastavení,volnoběh je super,ale studený start zůstal stejný.

• 4 měsíce později...

Vyresiljsi to nejak ?

• 3 týdny později...
  • Autor

Ne,vyměnil jsem čidla teploty vzduchu a vody,ještě mě napadl Hallův snímač,ale už to neřeším,po žních půjde z domu,k Turkovi. :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.