Publikováno Duben 3, 200817 r Zdravím,nevíte šlo by snížit startovací dávku při studeném motoru u 1.3MPI přes VAG?Při startu mi to zaječí na dva tisíce ot.,samozřejmě bez plynu.Díky.
Duben 5, 200817 r No uplne normalni to neni, 2000 ot. je hodne. Otazkou zustava, cim je to zpusobene...
Duben 9, 200817 r Autor Klapka je vyčistěná,nastavení taky,vše je ok,jen ten start,no,když mi to někdy nechytne hned-málo podržím klíček ve startovací poloze,tak při druhém startu už motor naskočí jako by byl už zahřátý.
Duben 9, 200817 r zacal som si to vsimat na manzelkinej felde a za studena to skoci na 1900,za tepla nee
Duben 10, 200817 r vetsinou jsou na tom cidle zoxidovene (nekdy taky uhnile) kontakty ,protoze je primo pod dirou v kapote......
Duben 11, 200817 r Autor tak jsem to čidlo vytáh,jeden pin byl trochu zaoxidovaný,vyčistil,ale pořád stejný.Chtělo by to přeměrit,ale nevím jaké to má mít hodnoty.Jestli je to tím čidlem,tak bude vadná spíš ta část co měří tlak. ?
Duben 17, 200817 r skus prehrat soft v ridici jednotce.tu mas odkaz kterym programem to jde http://www.motordiag.cz/msm/index.php .osobne jsem jej odskousel a vse v poradku.mel jsem ten samej problem.
Duben 18, 200817 r Autor Ten program mám,ve Vagu jsem provedl i základní nastavení,volnoběh je super,ale studený start zůstal stejný.
Září 29, 200816 r Autor Ne,vyměnil jsem čidla teploty vzduchu a vody,ještě mě napadl Hallův snímač,ale už to neřeším,po žních půjde z domu,k Turkovi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.