lubann Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Cus nevite nahodou jestli skoda srevis ma nejakou databazi co ohledne oprav atd?nechal jsem menit asi pred 4mesici kotouce a zase jsou v dupe(pry spaleny ale fialove nejsou tak nevim) a nechteji mi to uznat ma cenu zkouset a objizdet dalsi skoda servis a trvat na zaruce??dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Cus nevite nahodou jestli skoda srevis ma nejakou databazi co ohledne oprav atd?nechal jsem menit asi pred 4mesici kotouce a zase jsou v dupe(pry spaleny ale fialove nejsou tak nevim) a nechteji mi to uznat ma cenu zkouset a objizdet dalsi skoda servis a trvat na zaruce??dikes Niekto tu pisal, zevraj tie servisy nemaju prepojene systemy, ale ze tento rob ky sa mali prepojit a ze zo skodovky maju pristup do vsetkych zaznamov vsetkych servisov. Ist inde sa Ti ale rozhodne oplati, toto vyzera, ze sa Ta chcu zbavit. Co mysleli pod spalenymi kotucmi? To by si musel inak brzdit... Nedaj sa a bi sa o tu zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Niekto tu pisal, zevraj tie servisy nemaju prepojene systemy, ale ze tento rob ky sa mali prepojit a ze zo skodovky maju pristup do vsetkych zaznamov vsetkych servisov.Ist inde sa Ti ale rozhodne oplati, toto vyzera, ze sa Ta chcu zbavit. Co mysleli pod spalenymi kotucmi? To by si musel inak brzdit... Nedaj sa a bi sa o tu zaruku. Tak mi dnes zase rekli ze oni na kotouce zaruku nedavaji ze se to projevuje casto ze je to tim ze je to tdi:)))))))ze u 1,6 to nedela atd atd!proste nechapu to zaplatim za servis mega prachy(7000 je pro me dost zvlast kazde 4 mesice!) a oni mi reknou reklamaci neberem protoze je to caste!!Uplne ignoruji to ze muze byt chybny matros a porad mi rikaji brzdite z 200km ze je to sport jizda a dalsi plky nevite nahodou o nejakem servise kde jsou rozumni a normalne uvazujici lide?!!! Dekuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Tak mi dnes zase rekli ze oni na kotouce zaruku nedavaji ze se to projevuje casto ze je to tim ze je to tdi:)))))))ze u 1,6 to nedela atd atd!proste nechapu to zaplatim za servis mega prachy(7000 je pro me dost zvlast kazde 4 mesice!) a oni mi reknou reklamaci neberem protoze je to caste!!Uplne ignoruji to ze muze byt chybny matros a porad mi rikaji brzdite z 200km ze je to sport jizda a dalsi plky nevite nahodou o nejakem servise kde jsou rozumni a normalne uvazujici lide?!!! Dekuji! A měřili Ti házivost nábojů????Když jsou tak chytrý to může být nábojema a nebo ať změří i házivost těch kotoučů kolik hází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Kam jezdíš na serviS ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Kam jezdíš na serviS ??????kRAVARE AČ (ZATIM DOBRA ZKUSENOST)A AUTO DUBINA(OSTRAVA).hAZIVOST je pry ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.