zdeno77 Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 (editace) Referenčná či nová? Diesel/benzín??? Ináč je krásna Par přispevku spatky je přesne popsana. Editováno: 22. Červen 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sydney Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Taky si myslím, protože kdyby ne, tak nemůže vzniknout tohle ty vado něco takového jsem ještě neviděl . není to show car výrobce chrom.lipících lištiček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Par přispevku spatky je přesne popsana. už si ju bol niekde preverit? porovnaj komfort klasickej a RS, podvozok??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 co ta cena? jak se vam jevy? ta se mi teda nejevy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 ta se mi teda nejevy mě zas jo zatu vybavu super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 už si ju bol niekde preverit? porovnaj komfort klasickej a RS, podvozok??? malem sem se doni přestehoval,je to bomba když to porovnam smou neboskou 1,9TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) planujes este nejake doplnky? pripadne nieco ako v starej co si mal? Editováno: 23. Červen 2008, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 planujes este nejake doplnky? pripadne nieco ako v starej co si mal? planuju doplnky ale eště nevym co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 doplňky na RS? v jakým smyslu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Třeba tam chce dodělat motor z Porshe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.