maco66612 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Prosim poradte. Mal som problem ze mi teplota vybehla pocas jazdy medzi strednu hodnotu a 110 a myslel som ze je to v tom ze nezapina ventilator, ten bol odskusany, vsetko ok, len bolo asi zle cidlo, tak som tam kupil nove, ale potom som ho nechal zohriat na mieste, ukazovalo mi 110 stupnov a ventilator nic, tak sa chcem spytat kde moze byt chyba, je mozne ze mi ukazuje zlu teplotu na palubovke, tym padom neni dostatocna teplota na zapnutie ventilatora? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rauch Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 podla toho co pises,si vodu nemal zohriatu dostatocne na spustenie ventilatora.ak ti ukazuje viac alebo menej,tak vymen cidlo na termostate,najlepsie bude ak si ho od niekoho pozicias,ja som to tak spravil,vymena trva cca minutu ale musi byt studena voda a prve povol viecko na expanske.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 aha, no uvidim ci mi to niekto pozicia. Potom sem napisem co som zistil, zatial dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.