Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Citas co som napisal? :D

poslal jsem ti zpravu

Upraveno od Lukyluk

• 1 měsíc později...

Chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, kde bych sehnal nové či jeté facelift zrcátka v plné výbavě? Ty mé jsem musel bohužel reklamovat   :kol-26:  tak že kdyby někdo věděl o nějáké solidní variantě, a typy jako koupit nové, tak to  opravdu nemám na vyhozené takový ranec....budu rád, když by se něco našlo  :help:

Vo fullke jedine origo..ak by si si odpustil pamat tak aj jazdenky. .ale jazdenych vo full je velmi velmi malo

Tak to si mě tedy moc nepotěšil :( za origo nové tedy takové nekřesťanské peníze nedám ve full výbavě ..jo jinak bez plné výbavy jsem našel ..ale pro mě je to bezvýznamné :/ nerad bych si odpřel něco co tam je a pak by to tam nebylo..

a co to polsko? Tam taky nebyly ve full?

V polsku sem tam sa objavia..ale uz asi rok som ich tam nevidel..ked su tak cca 250e

V polsku sem tam sa objavia..ale uz asi rok som ich tam nevidel..ked su tak cca 250e

Už je to v pohodě, ač je to neuvěřitelné, našel jsem jiné facelift zrcátka ve full výbavě...zítra si pro ně jedu

prosím tě, dokázal bys mi poradit, jak jsou ty 4 piny z té malé patice(ta paměť) pak přepinované do té 12 pinové..nevím jaká barva na jaký pin...ideálka by bylo foto, jak to tam máš ty :D když jsme tam ty 4 paměťové drátky napinovali halba bala, ale na místa kde mají být, tak zrcátko nevědělo co dělat a najelo do úplné nesmysluplné polohy, tak proto bych byl vděčný za radu :)

• 1 rok později...

Dokázal by někdo sehnal facelift zrcátka ve full? Jemi jedno jestli origo nebo repliky, nový nebo jetý. Díky :)

replika vo full sa nerobi

• 1 měsíc později...

Zdravím pánové...potřeboval bych poradit správně napinovat 4 drátky pro paměť poface zrcátek..dělal jsem to rok zpátky a pak už jsme do nedodělal..ted mám rozebrané celé auto a tak to chci dodělat konečně ..jedná se o drátky ..žluto- fialový, žluto-býlí, červeno-zelený a hnědo-zelený která barva půjde na jakou pozici patice ?

post-86092-0-18027900-1434551725_thumb.j

• 9 měsíců později...

dnes som aj ja uspesne zvladol vymenu spatakov za facelift, a tak ako tu pisal wladi naj navod je na passatplus.de  :kol-47:  kto uz to podla tohto nezvladne tak ja uz nwm  :kol-31:  inak som skladal spataky s el.sklapanim a pamatou z passata a spataky zo superba FL s podsvietenim a bez el.sklapania. Spokojnost sama :kol-35:

post-88017-0-89165600-1458335624_thumb.j

post-88017-0-14223800-1458335669_thumb.j

• 11 měsíců později...

Paráda chlape :-)

Upraveno od Lukyluk

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.