passatV5 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 ahoj mám dotaz měnil už někdo gufero na klice od převodovky na 1,6 jestli se dá vyměnit jenom to gufero nebo se musí vyměnit celý ten výlisek díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackKnight Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 nějak jsem nepochopil co tím teda přesně myslíš...tak kdyžtak upřesni..pokud teda již není pozdě no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmartin9 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 ahoj mám dotaz měnil už někdo gufero na klice od převodovky na 1,6 jestli se dá vyměnit jenom to gufero nebo se musí vyměnit celý ten výlisek díky za odpovědi. Ja som si menil to gufero. Musí sa vymeniť celé aj s tým hliníkom. Je to jeden celok. Bol som sa opýtať v škodovke a originál diel stojí 6400 Sk. Kamarát v mototechne mi ho zohnal za 1300 Sk. Značky Elring. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.