Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mně to dělalo taky, odešla mi ta pružinka v mechanismu..tak jsem schránku vyhodil a využil toho k výměně za přihrádku z nekuřáckého paketu..sehnal jsem za babku na Aukru

dakujem za informaciu.chcem sa opytat ako sa da ta pruzinka vymenit.

dakujem

Vloženo

Jak říkám, já to neřešil a upřímně, vyndavat se mi to nějak jen tak nechce. Ale vyndej ho a jukni se na to a uvidíš, třeba to bude něčím jiným. Vyndáš to tak, že nahoru vycvakneš rámeček kolem řadičky, nejdřív předu dva zobáčky po stranách, pak i vzadu no a pod tím už uvidíš 2 torxy. Ty povolíš a kastlík vytáhneš. jen pozor, bude asi ještě na kablíkách k osvětlení..

• o 3 roky později...
Vloženo

Stalo se mi to taky, teda respektive, schránka nešla otevřít a bylo třeba jí trošku pomoct. Je to pružinka na mechanismu, který se po stlačení otevře a pustí takový kolíček, který ty dvířka drží dole. Oprava je dvojím způsobem:

1) koupit novou, někde na aukru, vrakáč atd.

2) oprava ala Kutil Tim, ale ubezpečuju vás, že to skončí u prvního bodu

Tyhle součástky budou v řádech stokorun a tak bych se na tu první variantu vybodnul rovnou

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...