Přejít na obsah

Cappucino se 17 Zenithy

JarVal

Doporučené příspěvky

Na Zenith 17" jsou paprsky tluste a krátke a kazí to celkový dojem.

Zenithy 18" jsou ok,ale na RSe,ne na klasicke Oktavce,jsou extravagantni,tak jako RS-a, a musí byt snízena,ne predelana na klasických perach.

Na Octávii II v klasickem provedeni mi prídou Zenithy jako "TEATRO",octavka II je decentni vuz a Zenithy pôsobi vicemene rušive

Zatim,co se mi na OII nejvic libili jsou Sputniky

1099065alukolaoctavia21eu4.jpg

Editováno: , autor: ITT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

auto mám už 4tej rok, v tomhle stavu je už druhou sezonu a snahy dělat z auta něco co není jdou mimo mě, ale nechám tě při tom. navíc jak říkám, cokoliv pod 18 je malý a jediný hezký neorigo kola tu má MadMike, jinak veškerý experimenty jsou hrozný

Odkaz ke komentáři

Já bych řekl, že právě jakekoliv OII nejvíce sluší Zenithy, pasujou na auto jak prdel na hrnec. Samosebou, že i Sputníky jsou krásné. Nejhorší jsou všelijaké ty kola od AEZ, Dezent, atd... Na OII pouze origo Škoda kola!

nechci nic rikat ale myslim ze nemas uplne pravdu

ale zas kazdyho vec

Editováno: , autor: author
Odkaz ke komentáři

Každýmu se líbí něco jinýho ne?

Prvně jsem chtěl neorigo kola a ted sem nakonec pořídil origo škoda, sice jinej typ než se tu diskutuje, ale mi se líbí.

Navíc origo kola se určitě výribce snaží lépe navrhnout než alternativní výrobci, co je dělají pro všechny auta :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...