JarVal Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) Ahojte, nemáte někdo fotku Octavia II -SEDAN v barvě Cappuccino, která má obuté RS 17´´. Díky moooc!!!!! Můžete posílat na email Jar-Val@seznam.cz Editováno: 12. Duben 2008, autor: JarVal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Radšej to hoďte sem,nech to vidíme všetci a môže byť aj na Octávke v striebornej metle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 při tý příležitosti bych poporsil o foto Porsche turbo 996 na 14kách plecháčích z fábie mk1. určitě to někdo budete mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Myslím, že Octavky v sedanu se nedočkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 při tý příležitosti bych poporsil o foto Porsche turbo 996 na 14kách plecháčích z fábie mk1. určitě to někdo budete mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) Na Zenith 17" jsou paprsky tluste a krátke a kazí to celkový dojem. Zenithy 18" jsou ok,ale na RSe,ne na klasicke Oktavce,jsou extravagantni,tak jako RS-a, a musí byt snízena,ne predelana na klasických perach. Na Octávii II v klasickem provedeni mi prídou Zenithy jako "TEATRO",octavka II je decentni vuz a Zenithy pôsobi vicemene rušive Zatim,co se mi na OII nejvic libili jsou Sputniky Editováno: 12. Duben 2008, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 tak tady jedno teatro (ano, je snížená, ale nic jinýho z RS tam není) sputniky jsou dobrý, ale ne ve správný velikosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) ,ale ne,verim,ze je vymenis,chce to cas.Myslim narazniky and spojler Editováno: 12. Duben 2008, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 auto mám už 4tej rok, v tomhle stavu je už druhou sezonu a snahy dělat z auta něco co není jdou mimo mě, ale nechám tě při tom. navíc jak říkám, cokoliv pod 18 je malý a jediný hezký neorigo kola tu má MadMike, jinak veškerý experimenty jsou hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Nejak to preziju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 to je přesně to o čem píšu, z těhle kol cos sem dal se mi jako jediný neorigo škoda líbí ty první kola audi, podle mě novej model RS6. pokud se někdo rozhoduje mezi 17kama, pak bych zenithy přehlíd a vzal sputnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Ale to nejsou ty co ma Miki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 jasně, protože on má z R8 a ty na tý modrý jsou podle mě kola z RS6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 jak ty černé RS nemusím,s těmi koly vypadá fakt dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Asi tak nejako by to mohlo vyzerať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 jak ty černé RS nemusím,s těmi koly vypadá fakt dobře! vidíš a to zrovna RS není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raceday Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Taky jsem přemýšlel o Zenithech a mám Cappucino. Nic jsem nenašel, tak jsem to řešil Photoshopem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Já bych řekl, že právě jakekoliv OII nejvíce sluší Zenithy, pasujou na auto jak prdel na hrnec. Samosebou, že i Sputníky jsou krásné. Nejhorší jsou všelijaké ty kola od AEZ, Dezent, atd... Na OII pouze origo Škoda kola! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 ty voe neblbni nebo te zdeno177 zabije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
author Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) Já bych řekl, že právě jakekoliv OII nejvíce sluší Zenithy, pasujou na auto jak prdel na hrnec. Samosebou, že i Sputníky jsou krásné. Nejhorší jsou všelijaké ty kola od AEZ, Dezent, atd... Na OII pouze origo Škoda kola! nechci nic rikat ale myslim ze nemas uplne pravdu ale zas kazdyho vec Editováno: 13. Duben 2008, autor: author Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Každýmu se líbí něco jinýho ne? Prvně jsem chtěl neorigo kola a ted sem nakonec pořídil origo škoda, sice jinej typ než se tu diskutuje, ale mi se líbí. Navíc origo kola se určitě výribce snaží lépe navrhnout než alternativní výrobci, co je dělají pro všechny auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.