Laras Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevi kde sehnat levnejc toto http://tuningweb.cz/index.php?page=detail&...3136〈=0 Cenovka je docela vysoka a nikde jsem nenasel levnejsi.... diky Editováno: 15. Duben 2008, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Tak designove to je krasny,ale ta cena to fakt ne To snad vide levnejs si ji nechat udelat na zakazku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ano, pěkně to vypadá,mě by se to taky líbilo, je to decentní, .... ale cena je až příliš velká na to, že se bez toho obejdu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Nechápu co je na tom tak draheho. Kdyz srovnam ostatni kridla tak je to okolo 2000,- Asi jim tam napisu a zeptam se z ceho to je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 MS Design co bys chtěl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turepe Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) No tak to je teda fakt mazec, chtít 9-ku za takový kousek plastu nebo co to je. Ale možná že to mají pozlacené, tak to by pak šlo. tohle vystruham z lipy. Editováno: 14. Duben 2008, autor: turepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Mám na Supovi tohle lízátko od Milotecu, mám pocit, že soudruzi od MS design silně přestřelili, páč za tu cenu by si to koupil jen magor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Mám na Supovi tohle lízátko od Milotecu, mám pocit, že soudruzi od MS design silně přestřelili, páč za tu cenu by si to koupil jen magor tady tu jsem taky nasel ale me se moc na te fotce nelibi .... nemohl by jsi udelat par fotek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Kamarad ma tuhle lipu a myslel sem ze ji tam dam taky ale postupem casu sem ji videl na kazdem rohu,takze sem to nakonec zavrhl,tim ale nechci rict ze je spatna pro me jen okoukana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/98-01-VW-PA...sspagenameZWDVW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/98-01-VW-PA...sspagenameZWDVW sakra sakra jak pak by to vypadalo na hlubine metalize.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 sakra sakra jak pak by to vypadalo na hlubine metalize.... asi dobře, dá se to i nalakovat a je to zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 asi dobře, dá se to i nalakovat a je to zadarmo bych to treba vzal ale nikdy jsem pres E-bay nekupoval ..... tak se toho docela bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Na mne to uz je mooc sportovni ale vase auta sto lidi sto chuti...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevi kde sehnat levnejc toto http://tuningweb.cz/index.php?page=detail&...3137〈=0 Cenovka je docela vysoka a nikde jsem nenasel levnejsi.... diky Laras, neměl jsi tam původně jiný odkaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 bych to treba vzal ale nikdy jsem pres E-bay nekupoval ..... tak se toho docela bojim Já už prohnal přes ebay několik desítek tisíc. Klidně vám to tam koupim, ale chci prachy předem a bude to trvat tak 3-4 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 (editace) Laras, neměl jsi tam původně jiný odkaz ? jj mel. oni zmenili nabidku.... ptal jsem se proc je to tak drahe oni : Dobrý den, uvedené křídlo je z plastu PUR. Výrobek je od rakouské firmy, která má ceny v této relaci (dle nás předražené). Přikládáme vám foto decentního křídla o které rozšíříme naši nabídku. Cena je 2500,-Kč (dobírka 120,-). Dodací lhůta kolem 5-ti dnů. edit: uprava linku Editováno: 15. Duben 2008, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Já už prohnal přes ebay několik desítek tisíc. Klidně vám to tam koupim, ale chci prachy předem a bude to trvat tak 3-4 týdny popremyslim o tom diky. a nahodou nejezdis nekdy smer brno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 popremyslim o tom diky. a nahodou nejezdis nekdy smer brno? D1 nemám v lásce:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Nejsi jediny Jak vypada to kridlo o ktere chteji rosirit nabidku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Nejsi jediny Jak vypada to kridlo o ktere chteji rosirit nabidku ?? http://tuningweb.cz/index.php?page=detail&...3135〈=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 To znam,ale to je moc race na Superba dle me! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Ta odtrhová hrana je dle mě hezčí a decentnější !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepechamik Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Ta odtrhová hrana je dle mě hezčí a decentnější !!! Taky jsem přemýšlel o nákym decentnim křidýlku.Na supa toho moc neni.Od milotecu jsou docela velký a to lízátko co přímo nabízej je docela okoukaný ale cena příznivá.Takže ....Mam ještě OI a tam jsem pořídil lízatko od Milotecu,jenom tu odtrhovou hranu.Ale než jsem ho tam nalepil tak jsem to zkusil na supa.Malá upravička a sedí i na supovi Cena dobrá a moc supíku ho nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 podla mna sa na supa to kridlo vobec nehodi... ta odtrhofka by este vcelku usla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.