Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No tak to je teda fakt mazec, chtít 9-ku za takový kousek plastu nebo co to je. Ale možná že to mají pozlacené, tak to by pak šlo. :feve: tohle vystruham z lipy.

Editováno: , autor: turepe
Vloženo
Mám na Supovi tohle lízátko od Milotecu, mám pocit, že soudruzi od MS design silně přestřelili, páč za tu cenu by si to koupil jen magor fuck

tady tu jsem taky nasel ale me se moc na te fotce nelibi .... nemohl by jsi udelat par fotek?

Vloženo
bych to treba vzal ale nikdy jsem pres E-bay nekupoval ..... tak se toho docela bojim

Já už prohnal přes ebay několik desítek tisíc. Klidně vám to tam koupim, ale chci prachy předem a bude to trvat tak 3-4 týdny

Vloženo (editace)
Laras, neměl jsi tam původně jiný odkaz ?

jj mel. oni zmenili nabidku.... ptal jsem se proc je to tak drahe oni :

Dobrý den,

uvedené křídlo je z plastu PUR. Výrobek je od rakouské firmy, která má ceny

v této relaci (dle nás předražené).

Přikládáme vám foto decentního křídla o které rozšíříme naši nabídku. Cena

je 2500,-Kč (dobírka 120,-). Dodací lhůta kolem 5-ti dnů.

edit: uprava linku

Editováno: , autor: Laras
Vloženo
Já už prohnal přes ebay několik desítek tisíc. Klidně vám to tam koupim, ale chci prachy předem a bude to trvat tak 3-4 týdny

popremyslim o tom :) diky. a nahodou nejezdis nekdy smer brno?

Vloženo
Ta odtrhová hrana je dle mě hezčí a decentnější !!! :rolleyes:

Taky jsem přemýšlel o nákym decentnim křidýlku.Na supa toho moc neni.Od milotecu jsou docela velký a to lízátko co přímo nabízej je docela okoukaný ale cena příznivá.Takže ....Mam ještě OI a tam jsem pořídil lízatko od Milotecu,jenom tu odtrhovou hranu.Ale než jsem ho tam nalepil tak jsem to zkusil na supa.Malá upravička a sedí i na supovi :palec2: Cena dobrá a moc supíku ho nemá. :p

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...