apokus Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Toto tema jsem tu nenasel, tak ho sem davam ) O co jde? Mam octu 99rok, SLX, takze asi vsici vite, za mam sedy interier se sedyma sedackama (hodne nepohodlnyma) a trochu cerne (horni dil palubky) To se mi vsak moc nelibi a chtel bych to nejak zmenit, zacit asi u sedacek, ze si objednam neco takoveho jak je ve fotu, ale v jake barve. Problem je, ze auto mam sede a zatim me nenapada zadna barva, ktera by se k tomu hodila. Uvazoval jsem o modre, to by mozna slo, ale nevim jak se k tomu bode hodit. (chtel bych si nabarvit prave brzy stejnou barvou jako i slon, sedacky) Ma nekdo nejak predelanej salon do jine barvy? Sedacky, palubku, ty sede plasty a tak? Potreboval bych nejakou inspiraci ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) To máš jakou šedou?Není to tm.šedá? Editováno: 29. Duben 2008, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 No ja mam klasiku... Takova svetle seda... to maji snad vsechny octy co jsem tak koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 .. já se měl taky klasický šedivý interiér a chtěl nechat přečalounit komplet sedačky jak to máš na obrázku, nejlevnější čalouník si řekl za komplet sedačky 16.000,- nejvíc 22.000,- . Pak je tu firma která ti to celé pedělá = sundá staré potahy a da nové dle tvé představy ale tam je to nastejno cca 18.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.