Přejít na obsah

Barevny salon

apokus

Doporučené příspěvky

Toto tema jsem tu nenasel, tak ho sem davam )

O co jde? Mam octu 99rok, SLX, takze asi vsici vite, za mam sedy interier se sedyma sedackama (hodne nepohodlnyma) a trochu cerne (horni dil palubky)

To se mi vsak moc nelibi a chtel bych to nejak zmenit, zacit asi u sedacek, ze si objednam neco takoveho jak je ve fotu, ale v jake barve. Problem je, ze auto mam sede a zatim me nenapada zadna barva, ktera by se k tomu hodila. Uvazoval jsem o modre, to by mozna slo, ale nevim jak se k tomu bode hodit. (chtel bych si nabarvit prave brzy stejnou barvou jako i slon, sedacky)

Ma nekdo nejak predelanej salon do jine barvy? Sedacky, palubku, ty sede plasty a tak? Potreboval bych nejakou inspiraci )

post-14121-1208104655_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

.. já se měl taky klasický šedivý interiér a chtěl nechat přečalounit komplet sedačky jak to máš na obrázku, nejlevnější čalouník si řekl za komplet sedačky 16.000,- nejvíc 22.000,- . Pak je tu firma která ti to celé pedělá = sundá staré potahy a da nové dle tvé představy ale tam je to nastejno cca 18.000,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...