Publikováno Duben 14, 200817 r zdravim Vás, chcem sa spýtat na komfotnú jednotku Kupil som ju kvôli dorobeniu el. okien a spatných zrkadiel, okná sú 99 ja mám 2003 SDI a komfortka je z 2001, Bude to pasovať vôbec? a ké funkcie to zvláda? a chcem sa spýtat ze kabeláz vedie od kial k tej komfortnej ci je uz tam nejaká predpríprava v octávke. diky. a co ak to tam neni dá sa to zohnat ten kábel. LEbo kabeláz k oknám mám ale neviem ako je to spojnené s tou komfortnou jednotkou. ak máte foto tak pls skúste poslat díky. Upraveno Duben 14, 200817 r od Taibor1
Duben 14, 200817 r zdravim Vás, chcem sa spýtat na komfotnú jednotku Kupil som ju kvôli dorobeniu el. okien a spatných zrkadiel, okná sú 99 ja mám 2003 SDI a komfortka je z 2001, Bude to pasovať vôbec? a ké funkcie to zvláda? a chcem sa spýtat ze kabeláz vedie od kial k tej komfortnej ci je uz tam nejaká predpríprava v octávke. diky. a co ak to tam neni dá sa to zohnat ten kábel. LEbo kabeláz k oknám mám ale neviem ako je to spojnené s tou komfortnou jednotkou. ak máte foto tak pls skúste poslat díky. měl jsi koupit s indexem B
Duben 14, 200817 r Autor je to na 2,5 generaci a ty bys měl mít 3. generaci ale sdi nemá ziadnu komfotnu jednotku lebo to je sdi CLASIC tak neviem ako to je momentálne
Duben 14, 200817 r jestli chceš el okna potřebuješ jednotku komfortu když máš budíky 3.generace tak bude lepší mít i komfortku 3.generace ne ? generace komfortu nemá nic spolešného s motorem
Duben 14, 200817 r Autor jestli chceš el okna potřebuješ jednotku komfortukdyž máš budíky 3.generace tak bude lepší mít i komfortku 3.generace ne ? generace komfortu nemá nic spolešného s motorem no budíky pochybujem ze mam 3 generacie lebo ja tam nemám ani palubný pocítac napríklad je to ten najjednoduchší budík sa dá povedat proste fakt nic tam neni
Duben 14, 200817 r no budíky pochybujem ze mam 3 generacie lebo ja tam nemám ani palubný pocítac napríklad je to ten najjednoduchší budík sa dá povedat proste fakt nic tam neni výbava taky nemá nic společnýho s generací
Duben 14, 200817 r Autor výbava taky nemá nic společnýho s generací Vedel by si to spoznat z obrazku lebo ja sa v tom moc nevyznám ked ti mám pravdu povedat. Inak diky Upraveno Duben 14, 200817 r od Taibor1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.