tarzan Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Čau lidi, včera jsem vyměnil žárovku podsvicující ovladače topení a ventilátoru. Dal jsem tam 12V 1.2W, ale proti ostatním žárovkám v palubovce to svítí slabě. Z původní žárovky to vyčíst nejde. Jaká žárovka tam má být ? Díky za radu. MR98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Čau lidi,včera jsem vyměnil žárovku podsvicující ovladače topení a ventilátoru. Dal jsem tam 12V 1.2W, ale proti ostatním žárovkám v palubovce to svítí slabě. Z původní žárovky to vyčíst nejde. Jaká žárovka tam má být ? Díky za radu. MR98 myslím že 2W jinak nechceš toto? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=956 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarzan Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Díky za odpověď, jinak ten odkaz super - moc pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Díky za odpověď, jinak ten odkaz super - moc pěkné alebo si to prerob ako mam ja, vid foto v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarzan Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 To BEDUIN čéče jak jsi to udělal, že Ti svítí v těch ovladačích červená a kolem modrá ? Dyť je tam jen jedna žárovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Čau lidi,včera jsem vyměnil žárovku podsvicující ovladače topení a ventilátoru. Dal jsem tam 12V 1.2W, ale proti ostatním žárovkám v palubovce to svítí slabě. Z původní žárovky to vyčíst nejde. Jaká žárovka tam má být ? Díky za radu. MR98 Tam je na 100 % 1,2 jsou i 2,3 ale ty se dávají do 3-tího brzd.světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 To BEDUINčéče jak jsi to udělal, že Ti svítí v těch ovladačích červená a kolem modrá ? Dyť je tam jen jedna žárovka No ona tam bola predtym jedna ziarovka, ale teraz tam je 20 LED Pozri si to v mojom navode, mas tam popis aj fotky komplet podsvietenia: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarzan Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Tak je tam opravdu 1,2 W - ja jsem to pak zkousel nastartovane a uz to sviti fest, diky vsem To Beduin: klobouk dolu, do toho se asi nepustim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.