Publikováno Srpen 17, 200520 r Chtel bych znat Vase nazory na zmenu podsviceni octy na bilou. Zvazuju ze bych hodil do bila kompletne vsechno i s ovladacima prvkama a cerveny nechal pouze rucicky. Ted mi ale spousta lidi rika ze je lepsi si to udelat ala audi styl, ovladace do cervena a budiky do bila, ze budiky pak vic vyniknou a ze cely bily podsviceni strasne stahuje oci .. ted mam klasickou zelenou, predtim jsem mel octu s cervnym a byl sem rad ze uz ji nemam .. tak nevim, porate nekdo
Srpen 17, 200520 r No já plánuju spíš modrou ,červený ručičky a možná nechám bílý budíky,je fakt že ta bílá dosta tahá oči,máš podobnej efekt jak když proti tobě jede auto s rosvícenými světly. asi tak no.
Srpen 17, 200520 r Zatím jen rafičky, bíly diody ještě nepřisli. Rafičky svítily do růžova i když pod nimy byli červeny LED. Koupil jsem "červenou centrofixu" (15kč) a teď super červená.
Srpen 17, 200520 r Zatím jen rafičky, bíly diody ještě nepřisli.Rafičky svítily do růžova i když pod nimy byli červeny LED. Koupil jsem "červenou centrofixu" (15kč) a teď super červená. hezký,Vašíku jsi king
Srpen 17, 200520 r Autor vasa: a jak to planujes dal?? hodis i ovladace do bila, nebo jen budiky, mam porad strasny dilema nechci aby me to za 6 hodin jizdy v noci oslepilo, ale zas cervena neni zrovna muj kamarad ..
Srpen 17, 200520 r Přidou LED tak budíky do bíla, podle toho jak to bude tahat oči tak ten zbytek, bud červená ala Audi a nebo bílá, se uvidí. Neboj budu fotit.
Srpen 17, 200520 r borg: taky reseni, ale bila, modra, cervena uz je na me prilis já budu dělat asi buď to co jsem psal a nebo jen modrá a rafičky red,už sem to viděl i vyfocený a nevypadá to tak špatně,myslel sem že tři barvy se budou mlátit,ale v poho sakra štve mě že sem si tu fotku neuložil
Srpen 19, 200520 r Kluci ja mam kombinaci modre budiky a cerveny rucicky a cerveny ovladaci prvky je to supr, ale uz z vyroby jsou pouzity led se snizenou svitivosti. Ja pouzil smd s svitivosti 45mcd a stejne je to jeste zbytecne dost. Navrhl jsem tedy regulator kterej dokaze zeslabit jas az k nule tedy od tmy az po plnej svit a myslim ze na cestu napr do chorvatska se to dost hodi. Jakakoliv barva jina nez zelena driv nebo pozdej ma snahu unavovat oci (po delsi dobe jizdy vnoci)
Srpen 19, 200520 r Spdi jeste to nemam blejskly ale dam sem aspon tu pristrojovku a zitra nafotim vse ostatni
Srpen 19, 200520 r Spidi jeste to nemam blejskly ale dam sem aspon tu pristrojovku a zitra nafotim vse ostatni No fidiš, že to de...
Srpen 21, 200520 r Vašo to rádio vypadá supr. Píšeš, že budíky byly oproti tomuhle brnkačka a tak by mě zajímalo jak si dostal ty bílý pod displej (asi se musí celej vypájet)? V palubce je k nim lepší přístup? Dík za odpověď.
Srpen 21, 200520 r Displej se mi podařilo jemně odehnout. Problém byl velikost LED smd i kontaktů na ně. Na obr jsou LED z budíků a z rádia.
Srpen 21, 200520 r Jaký si použil typ těch bílých? Já jsem zkoušel PLCC2 a zdálo se mi, že svítí o dost víc než ty červený(1206).
Srpen 21, 200520 r kluci kdo z vas je schopen mi to udelat kseftem to podsviceni cenu respektuji chci modre budiky cervene ovladace a rucicky. jsem kousek od Brna prijedu primo k vam.dejte vedet. dik.
Srpen 22, 200520 r no Vašíku seš taky šikulka od teď budu, když budu doporučovat kluky tak u nich bude poznámka Praha a k tobě budu psát Morava
Srpen 22, 200520 r Jaký si použil typ těch bílých? Já jsem zkoušel PLCC2 a zdálo se mi, že svítí o dost víc než ty červený(1206). Od GM elektronic LED SMD 1206 White 110 mcd/130 st, obědn. číslo 960 037 cena při 10 ks - 20,69kč www.gme.cz
Srpen 22, 200520 r Spidi tak zhruba 20km blize slavkov. TAK JE NEKDO SCHOPEN MI TUHLE PARADU UDELAT ZA NEJAKY PENIZ.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.