Přejít na obsah

ÚDRŽBA AUTA!!!

olivac666

Doporučené příspěvky

udrzba auta ? ja dam jednou za mesic klukovi pajdu at mi to ostrika vodou s jarem , auto ma jezdit ne lestit :p olej jsem zjistil ze mam malo kdyz mi ted po 12 000 po posledni vymene pipla maznicka na palubce ,toz jsem litrik dolil a jeste to nejakou chvilku vydrzi ne :D

Editováno: , autor: creck
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

udrzba auta ? ja dam jednou za mesic klukovi pajdu at mi to ostrika vodou s jarem , auto ma jezdit ne lestit :p olej jsem zjistil ze mam malo kdyz mi ted po 12 000 po posledni vymene pipla maznicka na palubce ,toz jsem litrik dolil a jeste to nejakou chvilku vydrzi ne :D

škoda, že auta nemůžou mluvit.... ;)

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...
Počkej na SkodaHome, mám ji v autě, otestuješ ;) OK?

A nebo se zeptej Martina RS kdo a čím mu pomohl na SkodaHome ke kalíšku, když zapršelo a potom zase vysvitlo slunce :palec2:

Koukal jsem na jeden díl Fifth Gear a vzpomněl si na tuhle diskuzi o stěrce Sonax... závěr si udělejte sami. Video

Odkaz ke komentáři

• o 7 let později...

Chci se zeptat. Čím čistíte alu disky, když jsou opravdu už docela dost zanešené od brzd, soli a prostě od bordelu ze silnice. Našel jsem nějaký přípravek Metaflux Power Clean 75 69, ale nikde není na prodej pro normálního člověka, jako jsem já :)

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...