Publikováno Duben 18, 200817 r Ahoj, při zavřených pátých dveřích mi maxidot ukazuje že jsou stále otevřeny. Tím pádem mi nefunguje ani otvírání. Nevíte prosím někdo kde by mohla být chyba????Předem děkuji za pomoc :-)
Duben 18, 200817 r Ahoj, při zavřených pátých dveřích mi maxidot ukazuje že jsou stále otevřeny. Tím pádem mi nefunguje ani otvírání. Nevíte prosím někdo kde by mohla být chyba????Předem děkuji za pomoc :-) Tak jak se dostat do kufru kdyz el. otvirani vytuhne je popsany v navode od auta, u kombi je to trosku jinak nez u kratky, no a ten kontakt co pozna ze dvere jsou zavreny je myslim v primo v tom zamku. Aspon u Fabie to tak je, tady to asi bude stejny, v dilensky prirucce k O2 pisou ze tam taky vede kabel. Akorat aby ses k nemu dostal, musis rozdelat to umelohmotny 'calouneni' 5tejch dveri.... Muze bejt uhnilej ten kabel nekde... nebo vytuhnul ten spinac v zamku, to se stalo me. Zkus s tim kabelem nejak zaviklat, nebo ho odpojit, co to udela.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.