Kubrt Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Zdravím. Mám dotaz,nemáte někdo zkušenosti se sadou Nokia CK-15W s LCD v OII.Pokud jí máte v OII tak by mně potěšila fotečka kde jí máte umístěnou a jak přidělanou ,případně vedenou kabeláž. Děkuju za rady. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Zdravím.Mám dotaz,nemáte někdo zkušenosti se sadou Nokia CK-15W s LCD v OII.Pokud jí máte v OII tak by mně potěšila fotečka kde jí máte umístěnou a jak přidělanou ,případně vedenou kabeláž. Děkuju za rady. Jarda Fotku nemám ale ten displej máme na levém A sloupku el.je vedená pod tím a to ovládací kolečko je uprostřed u výdechů a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tady máš něco ode mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Já být Tebou tak rozhodně nevrtám palubovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) Zdravím . Díky za za radu,bohužel já to budu muset řešit trochu jinak proto že mám origo radio,nějak jsem to vydumal.Ten panel dám na levou stranu vedle budíků co je ofuk a ten otočnej čudl inplantuju do středové konzole co je na odkládání nápojů.(ta osmička).Tak snad to bude inteligentní řešení. Dík Jarda PS:Taky nejsem zastánce vrtání Editováno: 29. Duben 2008, autor: Kubrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Zdravím .Díky za za radu,bohužel já to budu muset řešit trochu jinak proto že mám origo radio,nějak jsem to vydumal.Ten panel dám na levou stranu vedle budíků co je ofuk a ten otočnej čudl inplantuju do středové konzole co je na odkládání nápojů.(ta osmička).Tak snad to bude inteligentní řešení. Dík Jarda PS:Taky nejsem zastánce vrtání Monitor - displej bych dal (jak vyse nekdo psal) na levy sloupek, kde neni zvenci videt, a zbytecne neprovokuje fetaky k jeho zcizeni. Ovladaci element (z predch. modelu) - mam na stredovem tunelu pred ovladacim joystickem prevodovky DSG, zadne vratni, prilepeno, kabel schovan pro tapecirungem viz foto nize : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.