Přejít na obsah

Nokia CK-15W s LCD

Kubrt

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Zdravím.

Mám dotaz,nemáte někdo zkušenosti se sadou Nokia CK-15W s LCD v OII.Pokud jí máte v OII tak by mně potěšila fotečka kde jí máte umístěnou a jak přidělanou ,případně vedenou kabeláž.

Děkuju za rady.

Jarda :help:

Fotku nemám ale ten displej máme na levém A sloupku el.je vedená pod tím a to ovládací kolečko je uprostřed u výdechů a spokojenost :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím .

Díky za za radu,bohužel já to budu muset řešit trochu jinak proto že mám origo radio,nějak jsem to vydumal.Ten panel dám na levou stranu vedle budíků co je ofuk a ten otočnej čudl inplantuju do středové konzole co je na odkládání nápojů.(ta osmička).Tak snad to bude inteligentní řešení.

Dík Jarda

PS:Taky nejsem zastánce vrtání

Editováno: , autor: Kubrt
Odkaz ke komentáři

Zdravím .

Díky za za radu,bohužel já to budu muset řešit trochu jinak proto že mám origo radio,nějak jsem to vydumal.Ten panel dám na levou stranu vedle budíků co je ofuk a ten otočnej čudl inplantuju do středové konzole co je na odkládání nápojů.(ta osmička).Tak snad to bude inteligentní řešení.

Dík Jarda

PS:Taky nejsem zastánce vrtání

Monitor - displej bych dal (jak vyse nekdo psal) na levy sloupek, kde neni zvenci videt, a zbytecne neprovokuje fetaky k jeho zcizeni.

Ovladaci element (z predch. modelu) - mam na stredovem tunelu pred ovladacim joystickem prevodovky DSG, zadne vratni, prilepeno, kabel schovan pro tapecirungem viz foto nize :

post-1470-1209903604_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...