Publikováno Duben 19, 200817 r Ahoj Octaviáni, mám problém na 1.9TDI, ASV... něco klape (něco jako zvuk řechtačky o Velikonocích) v motoru, ale slyším to jen v otáčkách 1000-2000, potom jakoby se to sklidnilo. A ještě pozoruju mírné roztřepání i v interiéru taky v těchto otáčkách... Auto nepíše závadu, jede normálně, nekouří... Tak já nevím, můžete mi, prosím, poradit? Můžou to dělat hydroštely, když na volnoběh nic neslyším?
Duben 24, 200817 r To nevím, ale zkusil bych projít veškeré silenbloky, občas jeden někde nešikovnej stačí. Nebo počkat až to začne dělat i jiných otáčkách nebo při záběru na zpátečku.
Duben 25, 200817 r Autor Dnes jsem to zase poslouchal a zdá se mi, jako kdyby to vycházelo někde od začátku výfuku... napadly mě nějaké krycí plechy, ale zatím nic. Třeba se to někomu taky stalo... Teď o víkendu bude čas, tak snad...
Duben 26, 200817 r také zaleží kolik máš najeto ... takle se asi nedá moc radit ... může to být hydrošlel,vačka ,čermadlo,nějaký vadný střik ,špatná koprese některého válce. atd.....
Duben 26, 200817 r Autor Najeto mám 146tis, auto jede jak má, závada žádná (v paměti závad)... Ještě jsem slyšel, že uhnívá nějaký držák výfuku a pak by to mohlo dělat - při určité frekvenci se to nějak rozvibruje...
Květen 19, 200817 r Mě to dělá to samé a dneska dokonce se to začalo třepat úplně šíleně jak jsem potřeboval couvat. Poraďte kdo víte co s tím.
Květen 24, 200817 r Autor Vyměnili jsme hydroštely a nic... takže trochu zbytečná práce, pouze 2 byly měkčí, ale když už to bylo rozdělané. Prosím teda o nějaké další náměty... Vstřiky to být nemůžou, klepe to i při brzdnění... A ještě to upřesním - klepe to pořád (volnoběh i při záběru) a je to přímo úměrné otáčkám. Napadá mě, nemůže klapat třeba nějaké příslušenství? Posilovač, klima atd? Ale to je asi blbost...
Květen 25, 200817 r Sundej řemen příslušenství a nastartuj, uvidíš jestli je to v motoru nebo v příslušenství.
Květen 26, 200817 r Mě to dělá to samé a dneska dokonce se to začalo třepat úplně šíleně jak jsem potřeboval couvat. Poraďte kdo víte co s tím. Tak nakonec jsem to měl vysypaný setrvák, dal jsem nový a zase skoro není poznat, že je to diesel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.