veselyt Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Ahoj, Golfu IV a chlapík si dal na strop místo starýho panelu se světlem panel ze superba samozřejmě kvůli CAT vision, Golf IV je technicky skoro OI že... ale nemám možnost jak si to změřit a omrknout tak se ptám tady mezi fandy :-) je rozměr těch dvou panelů stejnej a je stejný i uchycení nebo s nějakou malou úpravičkou to půjde/mohlo jít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 to je jak kdyby to někdo vytáhl z nějakýho článku ale pokud jsem to správně pochopil tak tě zajímá jestli má octavie stejný stropní světlo s G IV je stejný ale co vím tak G IV nemá diody v stropní lampičce (jestli teda tím myslíš CAT vision) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 (editace) jestli by to nemohl být spíš ANGORA RABBIT vision když je to červený Editováno: 20. Duben 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 jestli by to nemohl být spíš ANGORA RABBIT vision když je to červený nene špatně jsi mě pochopil... on měl totiž tu lampičku z golfu vyměněnou za lampičku ze superbu s catvision... a proto se ptám jestli je to stejný se záměrem se porochňat ve světlech nevíš jestli už to někdo zkoušel na OI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 nene špatně jsi mě pochopil... on měl totiž tu lampičku z golfu vyměněnou za lampičku ze superbu s catvision... a proto se ptám jestli je to stejný se záměrem se porochňat ve světlech nevíš jestli už to někdo zkoušel na OI? tebe teda zajímá jestli lampička ze superba pasuje do O I ??? ano pasuje, několik lidí to tu už má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 někde ke konci http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...í+světlo+superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 skoda ze superb nemal cierny strop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 někde ke koncihttp://forum.skodahome.cz/index.php?showto...í+světlo+superb moc díky za ten odkaz... jen jsem tam nikde nanašel úplně přesně to co potřebuju... ale asi to ke mě půjde taky... mám totiž elektrický střešní okno s tím otočným ovladačem tzn že nemám jako oni okolo toho panelu ze světel jen textil ale i krytku elektriky pro okno.. ale myslím že jak uchycení tak velikost jiná nebude že? tak teď už jen sehnat a ani mi nebude vadit kdyby to náhodou nesvítilo pod tlačítka.... Díky, a pardón ale v "hledat" jsem samozřejmě nic o Catvision do OI nenašel;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 moc díky za ten odkaz... jen jsem tam nikde nanašel úplně přesně to co potřebuju... ale asi to ke mě půjde taky... mám totiž elektrický střešní okno s tím otočným ovladačem tzn že nemám jako oni okolo toho panelu ze světel jen textil ale i krytku elektriky pro okno.. ale myslím že jak uchycení tak velikost jiná nebude že? tak teď už jen sehnat a ani mi nebude vadit kdyby to náhodou nesvítilo pod tlačítka....Díky, a pardón ale v "hledat" jsem samozřejmě nic o Catvision do OI nenašel;-) CAT VISION je totiž jen tvůj název - nikdy jsem ho neslyšel a to bych řekl že jsem toho už tady četl moc kdybys dal stropní světlo superb tak to najdeš stejně jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 No vola sa to CatVision Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 No vola sa to CatVision lehce jsem to pohledal a je to fakt rozšířenej název (kterej teda ke mě ještě nedošel ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.