Přejít na obsah

CAT Vision do OI

veselyt

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Golfu IV a chlapík si dal na strop místo starýho panelu se světlem panel ze superba samozřejmě kvůli CAT vision, Golf IV je technicky skoro OI že... ale nemám možnost jak si to změřit a omrknout tak se ptám tady mezi fandy :-) je rozměr těch dvou panelů stejnej a je stejný i uchycení nebo s nějakou malou úpravičkou to půjde/mohlo jít ? :aggressive::help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je jak kdyby to někdo vytáhl z nějakýho článku

ale pokud jsem to správně pochopil tak tě zajímá jestli má octavie stejný stropní světlo s G IV

je stejný

ale co vím tak G IV nemá diody v stropní lampičce (jestli teda tím myslíš CAT vision)

Odkaz ke komentáři

jestli by to nemohl být spíš ANGORA RABBIT vision když je to červený

nene špatně jsi mě pochopil... on měl totiž tu lampičku z golfu vyměněnou za lampičku ze superbu s catvision... a proto se ptám jestli je to stejný se záměrem se porochňat ve světlech :) nevíš jestli už to někdo zkoušel na OI?

Odkaz ke komentáři

nene špatně jsi mě pochopil... on měl totiž tu lampičku z golfu vyměněnou za lampičku ze superbu s catvision... a proto se ptám jestli je to stejný se záměrem se porochňat ve světlech :) nevíš jestli už to někdo zkoušel na OI?

tebe teda zajímá jestli lampička ze superba pasuje do O I ???

ano pasuje, několik lidí to tu už má

Odkaz ke komentáři

moc díky za ten odkaz... jen jsem tam nikde nanašel úplně přesně to co potřebuju... ale asi to ke mě půjde taky... mám totiž elektrický střešní okno s tím otočným ovladačem tzn že nemám jako oni okolo toho panelu ze světel jen textil ale i krytku elektriky pro okno.. ale myslím že jak uchycení tak velikost jiná nebude že? tak teď už jen sehnat a ani mi nebude vadit kdyby to náhodou nesvítilo pod tlačítka....

Díky, a pardón ale v "hledat" jsem samozřejmě nic o Catvision do OI nenašel;-)

Odkaz ke komentáři

moc díky za ten odkaz... jen jsem tam nikde nanašel úplně přesně to co potřebuju... ale asi to ke mě půjde taky... mám totiž elektrický střešní okno s tím otočným ovladačem tzn že nemám jako oni okolo toho panelu ze světel jen textil ale i krytku elektriky pro okno.. ale myslím že jak uchycení tak velikost jiná nebude že? tak teď už jen sehnat a ani mi nebude vadit kdyby to náhodou nesvítilo pod tlačítka....

Díky, a pardón ale v "hledat" jsem samozřejmě nic o Catvision do OI nenašel;-)

CAT VISION je totiž jen tvůj název - nikdy jsem ho neslyšel a to bych řekl že jsem toho už tady četl moc

kdybys dal stropní světlo superb tak to najdeš stejně jak já

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...