Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosim všechny poctive lidi o pomoc.Ze dne 15 na 16.4 2008 mi v Mostě na ulici ČESKE 625 ukradli auto skoda octavia 1,9tdi 4*4,rok vyroby 2002,barva střibrna metaliza,na zadnim skle kufru valka samolepka červene barvy 4*4,předni sportovni naraznik,praskle předni sklo asi 35cm,na levem zadnim blatniku vyryte tři ryhy(od silnični značky). VIN TMBKS21U028544731 ,,SPZ. 4T20696.Prosim o jakoukoli informaci o autu.V připadě že mi někdo pomuže auto najit tak dam pevnou doměnu 50000kc.Muj tel.777609262.,,,PROSIM,,,,

Upraveno od rolbar
oprava nadpisu

šlo o dovoz? jaké zabezpečení?

:aggressive:

• Autor
šlo o dovoz? jaké zabezpečení?

:aggressive:

Koupil jsem ji před vděmi roky od pana ktery jezdi s kamionem a privez si ji z Itelie.Zabezpečeni jsem neměl žadne.Po koupi jsam hned nechal ve škodovce udělat nove kliče.

Je to smutny preji ti at se najde jsou to lumpi prodavaji to na nahradni dili 4x4 kor a pojistka nic.

Koukám že v mostě rádily chtěli tam ukradnout GIV 1.9Tdi ale nějak to nestihly budíky už byly vyndaný a připravený na přehození asi je někdo vyplašil

držím palce adasku ! .......... :076

Proto to mám pojištěný jsem taky z Mostu a tady to jede ty auta jak na běžícím pásu.Známýmu vykradli auto , ukopali zrcátky , ukradli sedačku - dětskou a ještě mu po autě rozšlapali hovna - kreténi !!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.