Přejít na obsah

nesvítí pravá strana obrysových světel (parkovací)

raca

Doporučené příspěvky

Dneska sem si všim,že mi nesvítí prava strana obrysovek(přední i zadní)

Pojistky,žarovky jsou OK.Nevim jak s tim jeszdim dlouho,ale minulý tyden jsem měl dole cely kryt pod volantem.Tak bych to viděl,jako spojitost.Ale netušim kde mam hledat a na co se zaměřit.

Je to 1.2 HTP 2006.

Tak jestli víte odkud kam to jde od pojistky,připadně mate schematko na tento rok výroby budu rad za každou pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože mi to nedalo tak sem ted večer šel ještě proměřit přívod na pojistky a při zapnutym přepínači se na obou objeví napětí.Takže to vypadá,že to je až za pojistkou 33.mě tedy zajímá jen kam to jde za ní?Mam doma starší DP tam to jde do svorkovnice T11a a pak rovnou na žarovku.Bohužel nevim jestli to u mého roku výroby není jinak.

Zejtra nebo pozejtří bych se tomu chtěl věnovat tak bych rád byl připravenej na co se zaměřit.

Odkaz ke komentáři

Vytiahni poistku 33.

Daj dolu tapec alebo vytiahni spínač svetiel. Skontroluj či je dobre konektor zapichnutý v spínači. Odpoj veľký konektor a nájdi pin 14.

Merák nastav na prepískanie.

Jeden hrot meráku pichni na pin 14 konektoru spínača svetiel a druhý pichni na ľavý pin poistky 34. Merák musí pískať. Ak nie, poškodil si zrejme vedenie od spínača svetiel resp bude povytrhnutý káblik.

Inak keď dáš páčku smeroviek do pravej strany pri vytiahnutom klúči, svietia ti obrysovky?

Odkaz ke komentáři

Fakt je tá poistka dobrá? lollollol:D:D

no dokonce sem je pro jistotu mezi sebou prohodil...... :)  a bylo to stejný

zejtra zkusim to proměřit podle tvýho navodu a uvidime......když sem to měl naposled sundany tak sem protahoval kabely na central proto mam podezření jak sem se tam motal na nějakej bud přetrhlej kablík nebo povytahnutej konektor

Odkaz ke komentáři

Hm no ale napísal si že si nameral 12V a nameral si to na lavej strane poistky?

Totiž pokial si nešiel do poistkovky nemáš čo pretrhnúť, to by musela byť fakt náhoda aby sa ti tam niečo podarilo a keby si pretrhol káblik od spínača zas by si nič nenameral :(

Odkaz ke komentáři

Hm no ale napísal si že si nameral 12V a nameral si to na lavej strane poistky?

Totiž pokial si nešiel do poistkovky nemáš čo pretrhnúť, to by musela byť fakt náhoda aby sa ti tam niečo podarilo a keby si pretrhol káblik od spínača zas by si nič nenameral :(

brrr ted sem ještě běžel mrknout na ty obrysovky při páčce doprava svítí

je to teda pouze při normalním zapnutí obrysovek......těch 12V jsem naměřil na levé straně při zapnutym vypínači světel

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
Mám stejný problém hledal jsem pod volantem zavadu na alarmu a poté mi nefunguje pravá strana obrysovek ,žarovky pojistka vpořádku a když zapnu směrovky při vyp.klíči tak obrysovky svítí jen ne při klasickém svícení.Díky

Ahojky všem, tak vidím že jste se na mě vykašlali :aggressive: ,ale ja si poradil sám .Pokud se nekomu objeví podobná závada tak první co dělat je vyčistit spínač světel,prvá strana obrysovek spíná až ke konci a nekdy to nedocvakne u mě stačilo pořádně prostříkat Kontoxen a mám po problému. :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 11 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...