Tomicek Vloženo 20. Duben 2008 Vloženo 20. Duben 2008 Zdravím, potřebuju poradit s montáží handsfree HFU-2 a CARK VI do OI, nevíte náhodou jestli jde zapojit na repráky z rádia? Abych nemusel zapojot ten malý repráček. Máte s tím někdo zkušenost? Díky Citovat
Pepa007 Vloženo 21. Duben 2008 Vloženo 21. Duben 2008 Zdravím, potřebuju poradit s montáží handsfree HFU-2 a CARK VI do OI, nevíte náhodou jestli jde zapojit na repráky z rádia? Abych nemusel zapojot ten malý repráček. Máte s tím někdo zkušenost? Díky Nevím jak tyto typy, ale pokud to není přímo součástí handsfree tak se dá mezi radio a handsfree vřadit člen tzv. HF MUTE pomocí kterého převádíš zvuk do repro radia. Stálo to asi cca 700,- Citovat
Martan Vloženo 21. Duben 2008 Vloženo 21. Duben 2008 Zdravím, potřebuju poradit s montáží handsfree HFU-2 a CARK VI do OI, nevíte náhodou jestli jde zapojit na repráky z rádia? Abych nemusel zapojot ten malý repráček. Máte s tím někdo zkušenost? Díky Já koupil ve škodovce kabel na propojení z HF do radia (mám symphony radio má tel vstup Tel+ a tel- a mute).Míto malého repro jsem dal kabel na propojrní s radiem a natahl mute a funguje bez problemu mám CK 7W Citovat
Tomicek Vloženo 22. Duben 2008 Autor Vloženo 22. Duben 2008 ja mám radio SOny tusim 3350 nebo nejak tak a ten vstup na tel nema, jen na mute asi Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.