Přejít na obsah

Handsfree

Tomicek

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřebuju poradit s montáží handsfree HFU-2 a CARK VI do OI, nevíte náhodou jestli jde zapojit na repráky z rádia? Abych nemusel zapojot ten malý repráček. Máte s tím někdo zkušenost? Díky

Nevím jak tyto typy, ale pokud to není přímo součástí handsfree tak se dá mezi radio a handsfree vřadit člen tzv. HF MUTE pomocí kterého převádíš zvuk do repro radia. Stálo to asi cca 700,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, potřebuju poradit s montáží handsfree HFU-2 a CARK VI do OI, nevíte náhodou jestli jde zapojit na repráky z rádia? Abych nemusel zapojot ten malý repráček. Máte s tím někdo zkušenost? Díky

Já koupil ve škodovce kabel na propojení z HF do radia (mám symphony radio má tel vstup Tel+ a tel- a mute).Míto malého repro jsem dal kabel na propojrní s radiem a natahl mute a funguje bez problemu mám CK 7W

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...