Tomicek Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Zdravím, potřebuju poradit s montáží handsfree HFU-2 a CARK VI do OI, nevíte náhodou jestli jde zapojit na repráky z rádia? Abych nemusel zapojot ten malý repráček. Máte s tím někdo zkušenost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Zdravím, potřebuju poradit s montáží handsfree HFU-2 a CARK VI do OI, nevíte náhodou jestli jde zapojit na repráky z rádia? Abych nemusel zapojot ten malý repráček. Máte s tím někdo zkušenost? Díky Nevím jak tyto typy, ale pokud to není přímo součástí handsfree tak se dá mezi radio a handsfree vřadit člen tzv. HF MUTE pomocí kterého převádíš zvuk do repro radia. Stálo to asi cca 700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Zdravím, potřebuju poradit s montáží handsfree HFU-2 a CARK VI do OI, nevíte náhodou jestli jde zapojit na repráky z rádia? Abych nemusel zapojot ten malý repráček. Máte s tím někdo zkušenost? Díky Já koupil ve škodovce kabel na propojení z HF do radia (mám symphony radio má tel vstup Tel+ a tel- a mute).Míto malého repro jsem dal kabel na propojrní s radiem a natahl mute a funguje bez problemu mám CK 7W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 ja mám radio SOny tusim 3350 nebo nejak tak a ten vstup na tel nema, jen na mute asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.