Jaroslav6000 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Mám Octavii r.v. 98, 74 kW, najeto 130 tis. km. Jde ztuha řazení, jako by se musel překonávat nějaký odpor. Problém je u všech rychlostí, nejvíce u nižších. Vyměnil jsem olej v převodovce a nic se nezměnilo. Nevím jestli je problém ve spojce nebo v převodovce. Děkuji za odpověď. Jaroslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 nevim jestli ti to pomuze ,ale taky mi to dost ztuha radilo , tak jsem promaznul vsecky kloubove spoje od tahel razeni a jde to supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 nevim jestli ti to pomuze ,ale taky mi to dost ztuha radilo , tak jsem promaznul vsecky kloubove spoje od tahel razeni a jde to supr cim jsi to mazal? taky to mam trosku jak ve fitku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Hoj Je to debilní sistém přenosu.Chce to pořádně promazat.Mazaný to mám, ale že by to šlo "Super" se říci nedá ale dá se to.Zlatý vedení přes bovdeny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.