raceday Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Mám možnost koupit 17" Sputnik s pneu Continental. Na dvou kolech jsou ale trochu odrbané hranky vzorku. Není to tzv. oskákání (nebo jak se tomu nadává)? Pneu se zdají minimálně jeté. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Mám možnost koupit 17" Sputnik s pneu Continental.Na dvou kolech jsou ale trochu odrbané hranky vzorku. Není to tzv. oskákání (nebo jak se tomu nadává)? Pneu se zdají minimálně jeté. Díky u pneumatiky šíře 225 je to razdva na krajích omletý, takže tohle mi přijde naprosto normální. Záleží ovšem taky, za kolik to kupuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raceday Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Za 12 tis Kola maj minimální poškození a vzorek na pneu je jinak jako novej. Dvě gumy v pohodě a dvě s tím odrbáním. Mám je doma na zkoušku, tak je jdu nasadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 JJ, stává se to pokud jsou třeba na RS nasazená tahle kola a jsou nahuštěná přesně jak píše návod...když je trochu přihustíš, srovná se to. Stává se to zvlášť na zadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 přesně, jak píše Myšulín. A za ty prachy to vem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raceday Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Tak jsem to tam frknul. V pneuservisu říkali, že je to spíš od hrabání. (?) Jízní vlastnosti se zdají ok. Ještě to másím dnes pořádně projet. Chtěl jsem teda 16", ale za ty prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Tak jsem to tam frknul. V pneuservisu říkali, že je to spíš od hrabání. (?)Jízní vlastnosti se zdají ok. Ještě to másím dnes pořádně projet. Chtěl jsem teda 16", ale za ty prachy... ty vole takový krásný kola a ty ještě špekuluješ o nějakých 16" ? Takhle je to přece mnohem hezčí. Ty 16" jsou malý. A v pneuservisu jim spíš hrabe, to je samozřejmě jen průvodní jev široký gumy na zadku. Prostě to takhle je. Chce to trochu jiný hustění a možná i geo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 a snížit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Tak jsem to tam frknul. V pneuservisu říkali, že je to spíš od hrabání. (?)Jízní vlastnosti se zdají ok. Ještě to másím dnes pořádně projet. Chtěl jsem teda 16", ale za ty prachy... Jj, to je jejich, mě ve škoda servisu taky podle pohledu asi z 5 metrů na gumy přejímací technik řekl, že to nešetřím a to že je příčinou všech problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Ahoj ty gumy jsou jen lehce burnuty... proste nekdo pretlacil ASRko a prohrabnul. Na vnejsi strane jsou gut. Z te foto pokud se jedna o pravou predni gumu na prostrednim obrazku je to videt. Kazdopadne je to OK. Spis bych je hodil na vyvazovacku jestli jsou gut. Cena je OK, Neni to z nejakyho jinyho auta aniz by o tom majitel vedel ? Ze zasady corky neberu. Nekdo musi zacit jinak si za chvili rozkrademe nase auta navzajem. Cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAKY Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 no je to tak chce to geometrii na leto jednu na zimu druhou ale aj tak to bude na hranach odskakane a hlavne vnitřní strana je to široka guma ale ber to je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.