palikx Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Zdravim Vas v sobotu jsem koupil octavii 2001 rok.Je na ni spousta prace jelikoz je to dovoz.neni nabourana jen drobne sramy.ale k veci potrebuju cislo barvy.jenze jedine o kterem vim je na papirovm stitku v kufru.jenze ten tam nemam.nevim jak je to mozne ale neni tam. chci poprosit nekoho kdo by mel octavii 1,9 tdi 66kw typ motoru asi ALH s vybavou ambiente rok 2001(priblizne unor)klima abs 4 el okna a el zrcatka bez dalkoveho ovladani v klici nejlepe s BILOU barvou jestli by byl tak moc hodny a vyfotil mi jeho stitek z kufru.nevim kde jinde bych ho mohl sehnat. moc dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Zdravim Vasv sobotu jsem koupil octavii 2001 rok.Je na ni spousta prace jelikoz je to dovoz.neni nabourana jen drobne sramy.ale k veci potrebuju cislo barvy.jenze jedine o kterem vim je na papirovm stitku v kufru.jenze ten tam nemam.nevim jak je to mozne ale neni tam. chci poprosit nekoho kdo by mel octavii 1,9 tdi 66kw typ motoru asi ALH s vybavou ambiente rok 2001(priblizne unor)klima abs 4 el okna a el zrcatka bez dalkoveho ovladani v klici nejlepe s BILOU barvou jestli by byl tak moc hodny a vyfotil mi jeho stitek z kufru.nevim kde jinde bych ho mohl sehnat. moc dekuju Asi neco podobneho Chlape me chybel stitek ten cerny v motorovem prostoru - strana u ridice na boku u tlumice - ve Skodovce no problemo - za 3 dny byl u nich k vyzvednuti - stal me 30 kc - musel jsem sebou vzit vel. technicak Nalepil jsem si to tam sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palikx Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Aha tak to zkusim jenze to ma maly hacek.je to dovoz a zatim nemam zadne papiry.prihlasovat to budu za nedlouho ale na dovozovou stk bych to chtel mit aspon nastrikany.ale ja to nejak vyresim a stitek pak objednam. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Štítek do kufru ti myslím nevytisknou. Jinak barva bude Bílá Candy 1026. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Aha tak to zkusim jenze to ma maly hacek.je to dovoz a zatim nemam zadne papiry.prihlasovat to budu za nedlouho ale na dovozovou stk bych to chtel mit aspon nastrikany.ale ja to nejak vyresim a stitek pak objednam. diky moc jestli je bila tak 1026 jinak stitek je jeste na pravem prednim podbehu musi naraznik dolu ale jak rikam bila ma kod 1026 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 a lukash me predbehl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Potvrzuji, taky mám: bílá Candy 1026 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Zdravim Vasv sobotu jsem koupil octavii 2001 rok.Je na ni spousta prace jelikoz je to dovoz.neni nabourana jen drobne sramy.ale k veci potrebuju cislo barvy.jenze jedine o kterem vim je na papirovm stitku v kufru.jenze ten tam nemam.nevim jak je to mozne ale neni tam. chci poprosit nekoho kdo by mel octavii 1,9 tdi 66kw typ motoru asi ALH s vybavou ambiente rok 2001(priblizne unor)klima abs 4 el okna a el zrcatka bez dalkoveho ovladani v klici nejlepe s BILOU barvou jestli by byl tak moc hodny a vyfotil mi jeho stitek z kufru.nevim kde jinde bych ho mohl sehnat. moc dekuju Pokud chceš tak mi napiš SZ a dokážu Ti ten štítek sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palikx Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Kluci jste super moc dekuju.uz aspon vim z ceho vychazet.a jeste jeden poddotaz bude bila stejna i z roku 98?myslim jako kod barvy.nebo tam neco zmenili?mam moznost koupit bile dily diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.