Přejít na obsah

papirovy stitek

palikx

Doporučené příspěvky

Zdravim Vas

v sobotu jsem koupil octavii 2001 rok.Je na ni spousta prace jelikoz je to dovoz.neni nabourana jen drobne sramy.ale k veci

potrebuju cislo barvy.jenze jedine o kterem vim je na papirovm stitku v kufru.jenze ten tam nemam.nevim jak je to mozne ale neni tam.

chci poprosit nekoho kdo by mel octavii 1,9 tdi 66kw typ motoru asi ALH s vybavou ambiente rok 2001(priblizne unor)klima abs 4 el okna a el zrcatka bez dalkoveho ovladani v klici nejlepe s BILOU barvou jestli by byl tak moc hodny a vyfotil mi jeho stitek z kufru.nevim kde jinde bych ho mohl sehnat.

moc dekuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Zdravim Vas

v sobotu jsem koupil octavii 2001 rok.Je na ni spousta prace jelikoz je to dovoz.neni nabourana jen drobne sramy.ale k veci

potrebuju cislo barvy.jenze jedine o kterem vim je na papirovm stitku v kufru.jenze ten tam nemam.nevim jak je to mozne ale neni tam.

chci poprosit nekoho kdo by mel octavii 1,9 tdi 66kw typ motoru asi ALH s vybavou ambiente rok 2001(priblizne unor)klima abs 4 el okna a el zrcatka bez dalkoveho ovladani v klici nejlepe s BILOU barvou jestli by byl tak moc hodny a vyfotil mi jeho stitek z kufru.nevim kde jinde bych ho mohl sehnat.

moc dekuju

Asi neco podobneho :)

Chlape me chybel stitek ten cerny v motorovem prostoru - strana u ridice na boku u tlumice - ve Skodovce no problemo - za 3 dny byl u nich k vyzvednuti - stal me 30 kc - musel jsem sebou vzit vel. technicak :)

Nalepil jsem si to tam sam :)

Odkaz ke komentáři

Aha

tak to zkusim jenze to ma maly hacek.je to dovoz a zatim nemam zadne papiry.prihlasovat to budu za nedlouho ale na dovozovou stk bych to chtel mit aspon nastrikany.ale ja to nejak vyresim a stitek pak objednam.

diky moc

jestli je bila tak 1026 jinak stitek je jeste na pravem prednim podbehu musi naraznik dolu ale jak rikam bila ma kod 1026

Odkaz ke komentáři

Zdravim Vas

moc dekuju

Pokud chceš tak mi napiš SZ a dokážu Ti ten štítek sehnat

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...