JanSuperb Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 ja ho mam doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Že by přece někdo? A jak moc si ho ceníš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 co das? nemas nejakej dil na supa nebo neco co by se me libili klide bych si zaplatil treba bys udelal na neco lepsi cenu? jsem celkem elektro vetesnik nabidni neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 (editace) Mam všelijaký náhradní díly na Š 1000 MB a Š 105. Těsmění, hadice, termostat, cyklovač stěračů, pakny...... A vše je samozřejmě ORIGINÁLNÍ.... Jinak jsem roční majitel Fabie před tim než jsem léta jezdil v renaultu, takže ještě nemam nějak moc nasyslenejch koncernovejch věciček..... Tak moc nevim, jak bych s tebou obchodoval. Ten človíček od kterýho mam to písmeno O mi to dal za poštovný. Editováno: 14. Listopad 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 z kama ses? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Od Českých Budějovic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 tak posli tu adresu jak bude dlouha chvile poslu ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Máš to na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.