j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) Dolík tu psal, že kolegům v reichu to jde dobře jen asi jednomu nebo dvoum, tak uvidíš. Jestli to je takovej zázrak, tak si to snad dám taky :-) Jen jestli ty dva nekecají. Jinak jsem o to m uvažoval taky, ale pořád váhám. Třeba mě kvaki přesvědčí. BTW ty mobily fakt na focení nejsou Editováno: 21. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Proc bych mel lhat? A za kvakiho bych dal ruku do ohne... Jinak super pracicka zase! Super ze Contstruct funguje. Jake je to aktualni cislo dilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Jo jo ,ale podle mě to je čistě otázka seřízeníJINAK TA ZPÁTEČKA JDE ZAMYKAT BEZ PROBLÉMŮ Nevím jak se to přesně seřizuje, ale obával bych se, že možnosti seřízení nebudou takové aby všechny stupně byly perfekt aneb některý vyladíš a jiný rozhodíš, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Proc bych mel lhat? A za kvakiho bych dal ruku do ohne... Jinak super pracicka zase! Super ze Contstruct funguje. Jake je to aktualni cislo dilu? Já měl na mysli ty dva němce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Nevím jak se to přesně seřizuje, ale obával bych se, že možnosti seřízení nebudou takové aby všechny stupně byly perfekt aneb některý vyladíš a jiný rozhodíš, ne? kde pak, tam se prece jedna jen o zmenu roztece der toho "lka" takze opravdu jen zkratis drahy radici paky! Nic nerozhodis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Já chápu ten princip, ale myslím si, že se tím rozhodí funkce celého řazení, ale třeba se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Proc bych mel lhat? A za kvakiho bych dal ruku do ohne... Jinak super pracicka zase! Super ze Contstruct funguje. Jake je to aktualni cislo dilu? 8J0 711 046B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Já chápu ten princip, ale myslím si, že se tím rozhodí funkce celého řazení, ale třeba se pletu. Když chceš tak nerozhodí. Já sem to ještě doladil ,posunul sem to trochu stranově Neni to žádná věda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Tak to jsi šikulka. Potřebuju jemně doladit pětku, asi Tě navštívím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Tak to jsi šikulka. Potřebuju jemně doladit pětku, asi Tě navštívím NENI PROBLEM Editováno: 24. Prosinec 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 A zbiješ mě nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tak sem to konečně zajel. při řazení je citit líp zařazení rychlosti , celkově lepší pocit při řazení ,mě to orig . nikdy nepřirostlo k srdci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Kecáš To se snad nechce ani věřit... a co výfuky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Cenově a časová náročnost? Kvaki: a ne že napíšeš žes to udělal za 10min poslepu.. nevěřím v takovou jednoduchost.. Je to vůbec i pro 5ti kvaltový motory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Kecáš To se snad nechce ani věřit... a co výfuky? fak, asi sem to měl z výroby šouplý supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) Cenově a časová náročnost?Kvaki: a ne že napíšeš žes to udělal za 10min poslepu.. nevěřím v takovou jednoduchost.. Je to vůbec i pro 5ti kvaltový motory? 650 Kč , tak 1h nehorší je sundat to sání,ta vidlička ,je brkačka jestli maj stejnou vidličku ,jak 6 kvalt ,tak proč ne Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak i já jsem dnes namontoval na 2.0 TFSi a u RS není potřeba ani demontovat hrdlo sání, ani držák AKU. Páka je i s koncovkou lanovodu, a aby se nemusely lanovody nastavovat, nechal jsem původní koncovku na bowdenu a přehodil přímo na čepu páky. Práce na 20 minut. V přímém porovnání s druhým autem se sériovým řazením je to příjemná změna. CONSTRUCT ale nemám, tak nemůžu říct jak to ovlivní zamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Pokud Ti tam jde zařadit zpátečka, tak už by neměl být problém..nejezdíš do prahy? Rád bych si to zkusil na vlastní kůži.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosta103 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jde to teda na 5q převodovky????nebo jen na 6q diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Pokud Ti tam jde zařadit zpátečka, tak už by neměl být problém..nejezdíš do prahy? Rád bych si to zkusil na vlastní kůži.. dyk sem psal ,že zamykání bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Já vím, jen jsem odpovídal tomu co se ptal. A s tím zkoušením myslím celkově, nejen zamykání, zajímal by mě ten rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 ty jo... docela mě to láká... že bys mě to kvaki zmáknul udělat? cooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 ty jo... docela mě to láká... že bys mě to kvaki zmáknul udělat? cooo? neni problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 A mě:-)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 A mě:-)? taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.