Návštěvník Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) Mam nastavene interier. svetlo na otevreni dveri. Za jizdy a i nekdy kdyz proste je auto zamknute tak uvnitr obcas samo problikne interierove svetlo- treba chvilku sviti a pak zase vypne - kdyz bouchnu do spod palubky tam kde jsou relatka a cela ta svorkovnice tak to prestane, ale zase nekdy pri jizde - hrbolky a diry zacne problikavat. Dverni mikrospinace mam v poradku - udelal jsem kontrolu a i tak jsou nova . Takze si ja myslim bud v komfortce jsou nejaka mala relatka ktera jsou uz bohuzel KO, nebo nejake rele ktere je pod palubkou u spolujezdce. Nebo muze bejt nekde narusen nejaky kabel? Kdyz jsem tahal za kablik ktery vede k OBD II konektoru tak si par krat inter. svetlo zabliklo. Vcera jsem kontroloval vsechny ty svorkovnice a zda se ok vse utazene. Po nekolika bouchnuti to prestalo. Dnes zase pri jizde to poblikava. Nemohu zamykat auto na alarm - pokud sepne interier svetlo jedna se o naruseni vozu:( Vcera jsem poklepaval relatka i komforku a interierove svetlo nereagovalo, ale kdyz jsem prastil do palubky tak pobliklo. Uz si nevim rady POMOZTE a diky 1.6 74kW 98" - 4el. okna, man. klima, el. zrcatka a pod. Editováno: 23. Duben 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 viděl bych to na proseklej drát (asi hnedo/modrej) od stropní lampičky komfortka by spíš nespínala než aby spínala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 viděl bych to na proseklej drát (asi hnedo/modrej) od stropní lampičky komfortka by spíš nespínala než aby spínala Diky Vaso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Diky Vaso jestli není kabel cvaklej horním dílem A sloupku na levo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 jestli není kabel cvaklej horním dílem A sloupku na levo Jo cvakal jsem kdyz jsem napichoval alarm - prave ze nato vsechno mrknu az se teda vyspim - jsem ted po nocni a to byla 16 hodinova sichta , takze budu spinkat asi dele. Jinak jsem zvedav na co prijdu, automaticky relatka vyndam, prostriknu jejich patice a kontrolu udelam konektoru tak i piny v pojistk. skrini. Pak teda vse smrknu co jsem tam napojoval. Doufam ze to bude nejaka kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Mel jsem vsechno rozebrane, relatka ok, kable pri zahejbani taky ok, celou dobu nic pred praci a po jizde domu a naslednem zamknuti a akt. alarmu se zase rozesviti samo interier svetlo. Pri jizde ani blik a kdyz stojim a jdu skoro spat tak alarm. Dneska to pichnu na VAG a mrknu zda neblbne komfortka-vypada to ze asi bude ko, protoze nic jineho nespina interier svetlo nez ta komfortka a to mam dverni spinace ok. Nemel uz nekdo problem s timto samorozsvecujicim interier. svetlem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 tak kdyz jsem dal nize volant tak zase se rozsvecovalo int. svetlo a kdyz jsem tunelem hejbal do stran tak taky, tak jsem rozebral tunel, palubku a spodni dil a hledal. Vsechny kable pri zahejb. ok. Konektory taky ok. Za radiem vse ok i za ovlad. topeni. Mrkl jsem snad vsude i za pristrojovkou a taky ok. No po namontovani uz to nedela, tak to me tedy dostalo. Tak nevim zda nejakym zahejbanim kabelem to muze prestat. Mrkal jsem i na konektory v delici stene - to co vede do motoroveho prostoru, taky ok. No tak jsem to napichl na diagnostiku a vse ok. Mrkal jsem zda kdyz zaviram dvere - muze bejt preruseny drat v tech prachovkach, ale taky bez nalezu. No jen tak nahodou jsem teda v aute nasel antenu dalsi neco jako do autoradia, ale bohuzel nechtlo zadny signal, pak jsem nasel jsete dalsi antenu a ta byla dlouha a smotana a ani nevim kam vedla, ale konektor antenni na mobil - vypadalo to jako na nokie. No a k tomu pak nejaky kabel zluty s pinem. Jinak to je snad vse naco jsem se podival. Nevim - ted akumulatormam na nabijecce - uz nic moc, takze to taky mohlo delat nizke napeti v pal. siti, ale neverim tomu. Nemel nekdo problem treba s timto interier. svetlem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 tak uz druhy den ok - alarm je sticha takze interierove svetlo se jeste nerozlo, no tak to by me zajimalo co mohlo bejt pod palubovkou uvolneneho nebo ..... dob. jsem akumulator-uz se hure startovalo, myslite ze by i to mohlo bejt vynikem, ale co to - ze kdyz jsem bouchl do palubky tak me svetlo zablikalo ci pripadne svitilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nneill Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Zdar, tak mě přestalo na otevírání dveří interiérové světlo reagovat úplně a pořád svítí....protože tomu vůbec nerozumím, tak to hodím asi do servisu.....(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Tak jestli pořád svítí, tak spínač světla posuň na polohu "0", jinak Ti to vybije baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bossik33 Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Cau ja si dal ten led panel do stropniho svetla a vsimnul jsem si ze taky na hrbolech problikava. Dostal jsem radu ze to dela ten prepinac je ukotvenej na perku a prej to muze byt uvolneny. Koukal jsem na to a zdalo se mi to ok. Stejne jsem vymenil cele svetlo z jine octavky a jezdim uz dva dny a vypada ze to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.