Přejít na obsah

Roleta zavazadlového prostoru u combi

peci

Doporučené příspěvky

Zdravím, může mi někdo poradit? :help: Koupil jsem ojetou OII combi a při zavření 5 dveří dojde k mírnému klepnutí do roletky, ta se odjistí a během jízdy se sama sroluje. Je nějaký způsob, jak tomu zabránit? Zkoušel jsem tu zadní část rolety ohnout, ale je z nějakého tvrdého plastu a ani se nehne. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, může mi někdo poradit? :help: Koupil jsem ojetou OII combi a při zavření 5 dveří dojde k mírnému klepnutí do roletky, ta se odjistí a během jízdy se sama sroluje. Je nějaký způsob, jak tomu zabránit? Zkoušel jsem tu zadní část rolety ohnout, ale je z nějakého tvrdého plastu a ani se nehne. Díky.

no,tak pokud je originální(s čímž počítám),tak jediným logickým vysvětlením je,že do ní zezadu něco tlačí,tudíž je povystrčená a bouchají do ní dveře - nebo 2. možnost,že plast dveří máš nějak výrazněji prohlý(ale toho by sis asi všiml..)

Odkaz ke komentáři

no,tak pokud je originální(s čímž počítám),tak jediným logickým vysvětlením jemže do ní zezadu něco tlačí,tudíž je povystrčená a bouchají do ní dveře - nebo 2. možnost,že plast dveří máš nějak výrazněji prohlý(ale toho by sis asi všiml..)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Ahoj,mam takovy dotaz,taky mam jetou o2 kombika a mam problem s tou roletou, ja mam bohuzel ulomeny takovy ten zobacek z umele hmoty diky kteremu se roleta zachytne a drzi. muzete mi nekdo prosim rict nebo ukazat odkaz nekde kde to sehnat?je mi jasne ze kdybych sel do skodovky,tak by mi vymenili celou roletu...diky za info. LL

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...