Publikováno Duben 23, 200817 r Zdravím, může mi někdo poradit? Koupil jsem ojetou OII combi a při zavření 5 dveří dojde k mírnému klepnutí do roletky, ta se odjistí a během jízdy se sama sroluje. Je nějaký způsob, jak tomu zabránit? Zkoušel jsem tu zadní část rolety ohnout, ale je z nějakého tvrdého plastu a ani se nehne. Díky.
Duben 23, 200817 r asi by bylo dobrý to porovnat s jinou funkční roletou a tím zjistit, kde je problém, máš takovou možnost? eventuelně jestli tam máš něco jinak, tak sem hodit foto
Duben 23, 200817 r Zdravím, může mi někdo poradit? Koupil jsem ojetou OII combi a při zavření 5 dveří dojde k mírnému klepnutí do roletky, ta se odjistí a během jízdy se sama sroluje. Je nějaký způsob, jak tomu zabránit? Zkoušel jsem tu zadní část rolety ohnout, ale je z nějakého tvrdého plastu a ani se nehne. Díky. no,tak pokud je originální(s čímž počítám),tak jediným logickým vysvětlením je,že do ní zezadu něco tlačí,tudíž je povystrčená a bouchají do ní dveře - nebo 2. možnost,že plast dveří máš nějak výrazněji prohlý(ale toho by sis asi všiml..)
Duben 23, 200817 r Zdravím, může mi někdo poradit? Koupil jsem ojetou OII combi a při zavření 5 dveří dojde k mírnému klepnutí do roletky, ta se odjistí a během jízdy se sama sroluje. Je nějaký způsob, jak tomu zabránit? Zkoušel jsem tu zadní část rolety ohnout, ale je z nějakého tvrdého plastu a ani se nehne. Díky. no,tak pokud je originální(s čímž počítám),tak jediným logickým vysvětlením jemže do ní zezadu něco tlačí,tudíž je povystrčená a bouchají do ní dveře - nebo 2. možnost,že plast dveří máš nějak výrazněji prohlý(ale toho by sis asi všiml..)
Duben 24, 200817 r JJ, jak píše Denny muselo dojít ke změně vzájemné polohy dveří a roletky respektivě jejího uložení v zadní poloze-nehnuly se ti některé plasty?
Červen 5, 200817 r Ahoj,mam takovy dotaz,taky mam jetou o2 kombika a mam problem s tou roletou, ja mam bohuzel ulomeny takovy ten zobacek z umele hmoty diky kteremu se roleta zachytne a drzi. muzete mi nekdo prosim rict nebo ukazat odkaz nekde kde to sehnat?je mi jasne ze kdybych sel do skodovky,tak by mi vymenili celou roletu...diky za info. LL
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.