Zadní kotouče - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Zadní kotouče

Bazz

Doporučené příspěvky

Bazz napsal:
Zdar pánové potřebuji poradit chtěl bych na přítelkyni octě vyměnit zadní kotouče (1,9 TDI 81kw) a ptám se dělají také na zadek nějaké z drážkou a pořípadě dají se tam dát trošku větší kotouče než ty seriovky? ;)
Bazzy mám dojem že maximlně 256 z RS ,jinak nevím ale na ty RS je třeba i předělat brzdiče :) Neználek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aby si mohol dat dozadu kotuce z ORS resp. z G4 R32, potrebujues vymenit aj drziaky a strmene, treba si uvedomit ze O1 81kw ma v serii 232x9mm kotuc (neodvetravany) a spominane 2 auta 256x22mm kotuc (odvetravany). Takisto, G4 R32 ma iny drziak strmena ako ORS, lebo je to 4x4 auto.........

Odkaz ke komentáři

subz3ro napsal:
Aby si mohol dat dozadu kotuce z ORS resp. z G4 R32, potrebujues vymenit aj drziaky a strmene, treba si uvedomit ze O1 81kw ma v serii 232x9mm kotuc (neodvetravany) a spominane 2 auta 256x22mm kotuc (odvetravany). Takisto, G4 R32 ma iny drziak strmena ako ORS, lebo je to 4x4 auto.........

Jj to mi je jasné jde mi o to že když tam dám ty 18" tak aby ty kotouče nevypadaly jak chudej příbuznej vyměnit je musím tak když už tak už :)

Odkaz ke komentáři

Bazz napsal:
Jj to mi je jasné jde mi o to že když tam dám ty 18" tak aby ty kotouče nevypadaly jak chudej příbuznej vyměnit je musím tak když už tak už :)

Ja som daval do zadu prave brzdy z G4 R32 a teda ten rozdiel 232 vs. 256 fakt nie je moc poznat.... na mojich 17" to vyzera ako ten chudy pribuzny, ale holt pokial tam nedas nejakych 312mm zakazkovu vyrobu tak to ani inak vyzerat nebude... kazdopadne prinos toho hrubsieho odvetravaneho kotuca je pri brzdeni velmi citit, takze ak mas moznost to zohnat v dobrom stave za rozumnu cenu... chod do toho! :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...